IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POJAVILI SE DETALJI: UBICE KOSTA K. I UROŠ B. UČILI DA PUCAJU U ISTOJ STRELJANI? Jednog dovodio otac, drugi PUCAO I U KUĆI! (foto)

KOSTA K. dječak- ubica (13), učenik Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” i pomahnitali ubica UROŠ B. iz Mladenovca, nezvanično se saznaje, trenirali su u istoj streljani u Beogradu!!!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 09: V- 2023, 11: 44… POJAVILI SE DETALJI: UBICE KOSTA K. I UROŠ B. UČILI DA PUCAJU U ISTOJ STRELJANI? Jednog dovodio otac, drugi PUCAO I U KUĆI! (foto)

Dječak- ubica KOSTA K (13) je sa svojim ocem posjećivao streljanu u kojoj je učio da puca iz vatrenog oružja, a u toj streljani otac dječaka je čak bio počasni član.

Prema nezvaničnim saznanjima, masovni ubica iz Mladenovca koji je ubio osmero ljudi tokom saslušanja je tvrdio da je vježbao da puca iz pištolja u jednoj streljani pod nadzorom instruktora.

Ubica iz Mladenovca je takođe izjavio da je pored streljane, vježbao da puca u podrumu kuće u kojoj je sam živio i da je pucao u džak sa pieskom.

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: Milatovićeva inicijativa u kojoj se ne pominje NATO napisana je da bi Front ušao u vladu… (foto, video)

To mu je, prema njegovim riječima, bio trening.

Podsjetimo, 3.maja oko 8 i 40 sati, u beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar” došlo je do pucnjave kada je učenik te škole ispalio 57 metaka i ubio devet osob – osam školskih drugara i čuvara škole.

Samo dan kasnije, dečko (21) je u selima Dubona i Malo Orašje ubio osam osoba.

U masakrima koji su potresli Srbiju, ubijeno je ukupno 17 osoba, dok je ranjeno 20.

(Espreso / Blic/ Dijana Bogosav)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more