IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SADA IDE POTOP: Nestabilno vrijeme sa kišom, evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana… (foto)

Danas oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima, najniža jutarnja temperatura zraka većinom između sedam i 12, na jugu zemlje do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19 stepeni C…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 11: V- 2023, 00: 44… SADA IDE POTOP: Nestabilno vrijeme sa kišom, evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana… (foto)

Nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje se u Bosni i Hercegovini do kraja sedmice, javlja Anadolija.

“U Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između sedam i 12, na jugu zemlje do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

četvrtak, 11.05.2023. godine
Biometeorološke prilike su relativno nepovoljne. Promjenljivo vrijeme, praćeno padavinama, loše će djelovati na hronične bolesnike i meteoropate. Moguće su reakcije u vidu reumatskih bolova, nervoze, glavobolje, u noći problemi sa snom. Poželjno je biti malo oprezniji tokom svježijih jutarnjih sati, obzirom na nešto izraženiji osjet hladnoće. Drugi dio dana trebao bi biti ugodniji, usljed djelimične stabilizacije.

Čitaj još:   DAN KAD JE OTVORIO DUŠU, LUKAS O SVOM ŽIVOTU: Sve o Arkanu, Ceci, Lepoj Breni, hapšenju u Sablji, ocu, majci... (foto)

I u petak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između sedam i 11, na jugu zemlje do 14 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stepena C.

Pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom očekuje se i prvog dana vikenda. Jače padavine se očekuju tokom noći na nedjelju. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje do 23 stepena.

U nedjelju se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme sa kišom. Obilnije padavine se prognoziraju na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 12°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19 stepeni C…

izvor iBalkan.net

CECA BOJKOVIĆ PORUČILA VLASTIMA U SRBIJI: Najava da će govoriti na velikom protestu u subotu, “ne vrijeđate nam inteligenciju, nismo glupi, niti smo ograničeni…” (foto, video)

Glumica Svetlana Ceca Bojković rekla je, povodom najave da će Read more

Čitaj još:   SRBIN, TRAŽI GA CIO SVIJET: Niko ne može da ga nađe, bivši je bokser a nadimak mu je TITO, digle se sve službe...(foto)