Regija

SADA IDE POTOP: Nestabilno vrijeme sa kišom, evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana… (foto)

Danas oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima, najniža jutarnja temperatura zraka većinom između sedam i 12, na jugu zemlje do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19 stepeni C…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 11: V- 2023, 00: 44… SADA IDE POTOP: Nestabilno vrijeme sa kišom, evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana… (foto)

Nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje se u Bosni i Hercegovini do kraja sedmice, javlja Anadolija.

“U Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između sedam i 12, na jugu zemlje do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

četvrtak, 11.05.2023. godine
Biometeorološke prilike su relativno nepovoljne. Promjenljivo vrijeme, praćeno padavinama, loše će djelovati na hronične bolesnike i meteoropate. Moguće su reakcije u vidu reumatskih bolova, nervoze, glavobolje, u noći problemi sa snom. Poželjno je biti malo oprezniji tokom svježijih jutarnjih sati, obzirom na nešto izraženiji osjet hladnoće. Drugi dio dana trebao bi biti ugodniji, usljed djelimične stabilizacije.

I u petak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između sedam i 11, na jugu zemlje do 14 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stepena C.

Pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom očekuje se i prvog dana vikenda. Jače padavine se očekuju tokom noći na nedjelju. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje do 23 stepena.

U nedjelju se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme sa kišom. Obilnije padavine se prognoziraju na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 12°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19 stepeni C…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Ramo ISAK ZAPRIJETIO: “Ja ću uhapsiti MILORADA Dodika. Nije ovo 1992. godina, nema više JNA”… (foto, video)

RAMO Isak: „Banja Luka je bh. grad, moj grad. Banja Luka nije Dodikova!“ SARAJEVO: BiH,…

5 sati ago

Akademik prof. dr RADOVAN Radonjić: Crna Gora je prodata država… (foto, video)

A on za onoga sam rekao da je veleizdajnik Crne Gore i uvjeren sam da…

7 sati ago

Dnevni horoskop za 29. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ne mijenja…

7 sati ago

Budva: SDP, SD i LP potpisale sporazum o zajedničkom nastupu na izborima, PETAR Odžić predvodi listu… (foto, video)

"Na listi će se pored predstavnika ove tri partije naći i nezavisni građani, dokazani društveni…

7 sati ago

DRAMA USRED BEOGRADA: Stala ispred bivšeg pripadnika paravojne formacije i pitala ga-“Reci mi gdje su kosti mog oca, odveo si ga pred mojim očima…” (foto, video)

U emisije Provjereno Nove TV godinama su pratili potresnu priču o Ivi Radić, koja više od 30 godina…

10 sati ago

This website uses cookies.