IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 14. maj 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan žali, Bik kolebljiv, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Rak nezadovoljan, Lav za sistematski, nove obaveze za Djevicu, Vaga mora da istrpi, Strijelac mnogo bolje, Jarac u klišeu, Vodolija ponavlja greške, Ribe prelaze granicu. Ovo je dnevni horoskop za 14.maj 2023. godine

Ovan

Previše ste ozbiljni. Dan je savršen da sebi date malo oduška, pobjegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ničim ne opterećuju. Posao neće pobjeći, niko neće primjetiti da vas nema, a vi ćete se vratiti osvježeni.

Bik

Pretjerana mašta vas može uvesti u iskušenje da povjerujete u brzu novčanu dobit. U ovo vas može gurnuti razgovor s osobom koja se nalazi u inostranstvu, a koja je po temperamentu veoma slična vama. Ne zanosite se iluzijama, držite se realnosti.

Blizanci

Trudite se da se predstavite ozbiljniji i zreliji nego što zaista jeste. Ne potencirajte tuđe stavove jer nisu potekli od vas pa ne biste umjeli ni da ih dokažete. Držite se svog mišljenja jer njega uvjek možete da branite, čak i onda kada niste u pravu.

 Rak

Atmosfera u vašem polju posla postaje neizdrživo napeta. Ovo je uzrokovano neprijatnim vjestima. Savjet bi bio da svemu tome ne pridajete veliki značaj jer je reč o prolaznom problemu. Pustite da se situacija stiša, vaša pozicija je, zasada, stabilna.

 Lav

Dan nije povoljan za pokretanje novih poslova jer slijede neočekivani preokreti i iznenađenja. Ne upuštajte se ni u diskusije i rasprave jer prijete da prerastu u žestoku svađu iz koje vi možete izvući deblji kraj. Mir potražite uz dobar film ili knjigu.

Čitaj još:   BRAVO Sjedeća odbojka: Reprezentacija BiH u finalu EP- a u Budimpešti...

 Djevica

Šta god da započnete završiće se haosom. Za vas je najpametnije da izbjegnete sve situacije u kojima biste vodili glavnu riječ. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde prije nego što ga provjerite.

 Vaga

Problem za koji ste danas saznali mnogo toga će promjeniti. Rješenje je u vašim rukama, ako preuzmite inicijativu, pobjedite svoju sujetu i konačno postavite stvari na svoje mjesto. Dok sve ne dotjerate do savršenstva, prijaće vam da se više rekreirate.

Škorpija

Zabrinula vas je nepovoljna vijest iz inostranstva. Ne skačite na prvu loptu, već prihvatite kompromis jer će vam se isplatiti. S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona povede ozbiljan razgovor.

Strijelac

Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu iz daleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas okupira dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili.

 Jarac

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Prije nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

Čitaj još:   PROGNOZA VREMENA ZA VIKEND: Oblačno s kišom i vjetrovito... (foto)

Vodolija

Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo djelovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.

Ribe

Mislite da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, za vas je bolje da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspjeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more