IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAJKA I SESTRA DJEČAKA- UBICE NA TAJNOJ LOKACIJI: Šok odluka porodice- ovakav potez niko nije očekivao! (foto)

Majka i sestra dječaka (13) koji je počinio masakr u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” najvjerovatnije će se napustiti Srbiju i preseliti se u inostranstvo, a kasnije će im se pridružiti i dječakov otac, kada bude pušten iz zatvora.

Porodica masovnog ubice sa Vračara, koji je 3. maja pobio osmero djece i portira, najvjerovatnije će se iz bezbjednosnih razloga preseliti u inostranstvo.

Srbiju bi najpre mogli da napuste dječakova majka i mlađa sestra, a u jednom trenutku mogao bi da im se pridruži i otac dječaka- ubice, piše Informer. Psiholozi i kriminolozi vjeruju da je to najbolje rješenje za ovu porodicu, pogotovo za djevojčicu.

Roditelji maloletnog ubice su, inače, dobili na stotine pretnji preko interneta nakon nezapamćenog zločina koji je počinio njihov sin, prenose mediji.

Otac se trenutno nalazi iza rešetaka jer je njegov sin počinio masakr pucajući iz njegovih pištolja, a majka je, prema nezvaničnim saznanjima medija, uzela neplaćeno odsustvo na poslu i sa ćerkom se nalazi na nepoznatoj lokaciji u Srbiji.

Dječakova mlađa sestra, koja je kao i on pohađala OŠ “Vladimir Ribnikar” sasvim sigurno se neće više vraćati u ovu školu.

Podjsetimo, dečak je uzeo dva očeva pištolja iz sefa, za koji je znao šifru, i napravio je četiri “Molotovljeva koktela”, pa sve to stavio u ranac i krenuo u krvavi pir.

Čitaj još:   MLADOŽENJA, NA ČIJOJ SVADBI JE POGINULO 60 LJUDI: Izgubio sam nadu za bolju budućnost... (foto i video)

Kako je utvrđeno tokom uviđaja,on je u 8.40 ušao u školu i bez riječi ubio pripadnika obezbjeđenja (51) i još tri djevojčice koje su se zatekle kod ulaza.

Zatim je u hodniku zamijenio okvir s municijom u pištolju i ušao u učionicu u prizemlju, gdje je njegovo odeljenje 7/ 2 imalo čas istorije. Tamo je najpre ranio u ruku i stomak nastavnicu istorije, pa se okrenuo i zapucao ka djeci.

Likvidirao je petoro i ranio još šestoro školskih drugara. Posle masakra je izašao iz učionice i sam pozvao policiju, rekavši da je pobio djecu “jer je psihopata”.

BONUS VIDEO: OVO JE MAJKA DjEČAKA UBICE! Posvetila se nauci, a sin joj mahao pištoljima- na kraju napravio HOROR!

izvor: srbijadanas.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more