IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLITIČAR BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU, SVASTIKU, TAŠTU I TASTA: Uhapšen odbornik Ujedinjene Srpske zbog teških povreda, napad se desio pred očima devetomjesečne bebe… (foto)

Odbornik Ujedinjene Srpske Branislav Bjeličić uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju suprugu, svastiku, taštu i tasta i naneo im teške povrede…

STANARI: Regija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 15: V- 2023, 12: 44… POLITIČAR BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU, SVASTIKU, TAŠTU I TASTA: Uhapšen odbornik Ujedinjene Srpske zbog teških povreda, napad se desio pred očima devetomjesečne bebe… (foto)

Odbornik Ujedinjene Srpske u Stanarima Branislav Bjeličić uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju suprugu, svastiku, taštu i tasta i nanio im teške povrede.

POLITIČAR BJELIČIĆ BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU, SVASTIKU, TAŠTU I TASTA Napad se desio pred očima njegove devetomesečne bebe (FOTO)

Ovaj stravični napad se desio pred očima Branislavove desetomjesečne bebe, međutim njemu ni to nije smetalo da pretuče suprugu Miru Marković i celu njenu porodicu.

U Policijskoj upravi Doboj potvrđeno je da je uhapšen B. B. zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Mira Marković ispričala je za Srpskainfo kakav su horor preživeli prošli petak, kao i to da i danas žive u strahu od nasilnika i da se boje da bi ih opet mogao napasti.

Markovićeva je ispričala da su ona i Branislav bili u braku oko šest meseci i da imaju desetomesečnu bebu koja živi sa njom.

Mi smo pokrenuli postupak da se razvedemo i dogovorili smo se da dete bude kod mene, a da ga on viđa na dva sata. On je u petak došao po bebu i tada je došlo do svađe između nas dvoje.

Ranije mi je uplatio 200 maraka za izdržavanje djeteta i ja sam mu u petak rekla da mi je to malo i da mi treba više novca kako bi izdržavala djete, jer treba kupiti puno stvari i hrane, a ja sam nezaposlena– ispričala je Markovićeva.

Kaže da joj je tada rekao da joj neće dati više para, a da mu je ona skrenula pažnju da on ima i dete iz prvog braka kojem daje puno više para.

– Samo sam mu rekli da detetu iz prvog braka, a koje studira u Novom Sadu, da je puno više para i da za bebu ne može biti dovoljno 200 maraka. On je tada počeo da galami na mene i preti i tada smo se posvađali – istakla je Markovićeva.

Čitaj još:   DRAMA U NOVOM PAZARU: Muškarac prijeti da će da izvrši samoubistvo... (foto)

Ona je dodala da je tada nastao horor i da nije mogla očekivati da će ih Bjeličić brutalno pretući.

– Nakon što smo se posvađali, ja sam ušla u vozilo i krenula da otkopčavam pojas kako bi uzela dete iz njegovog vozila. On je tada krenuo preko bebe da me udara šakom u glavu. Više puta me tako udario u glavu.

To je sve videla i čula moja mama koja je krenula prema nama i kada se približila on ju je udario šakom u glavu i odmah je oborio na zemlju. Majka je pala na put i odmah izgubila svest, a krv joj je išla iz glave – pojasnila je Markovićeva.

Kaže da je to sve čula i sestra, koja je u dvorištu kuće kačila veš od bebe da se suši, i krenula je prema vozilu da im pomogne.

– Čim je sestra prišla on je i nju udario šakom u glavu i oborio na zemlju. Tada dolazi moj tata i on je i njega udario šakom u glavu i oborio na zemlju. Potom je krenuo da udara i mene rukama i nogama i ja sam takođe završila na zemlji. Svi smo ležali u krvi i kada god bi neko pokušao da ustane sa zemlje, Bjeličić bi ga opet udarao i obarao na zemlju– rekla je Markovićeva.

Ističe da se ona porodila pre samo deset meseci, ali da to nije Bjeličića sprečavalo da je krvnički udara.

– Tukao me dok je naša beba bila u autu i plakala. To je bio užas – istakla je Mira.

Kaže da je nakon toga on seo u svoje vozilo i otišao, a da su oni potom pozvali policiju.

– Policija je došla na lice mesta i bili su korektni. Uzeli su izjave od nas, slikali su krv na putu, a mi smo otišli lekaru. Svi imamo veoma ozbiljne povrede, a mami stalno ide krv na nos i opet moramo ići u bolnicu. Niko od nas noćima ne može spavati – kaže Markovićeva.

Čitaj još:   MILO Đukanović: APEL na obavezu zaštite novinara, ali i NOVINARSTVA...

Dodaje da je u bolnici videla i Bjeličića koji je stavio langetu na ruku, jer se verovatno povredio dok ih je tukao.

Kaže da je on i ranije bio nasilan, a da je sklon korištenju alkohola i narkotika i da to svi znaju.

– Policija je uradila za sada šta je mogla, ali mi i dalje živimo u strahu od njega. Bojimo se da će se vratiti, jer nam je pretio da će nas opet napasti. Mi moramo odlaziti u Stanare kako bi išli u prodavnicu, a on je pretio da će nas opet napasti. Znam sa sigurnošću da on ima oružje u kući – poručila je Markovićeva.

Ona je rekla da moli institucije da reaguju i da zaštitu nju i njenu porodicu od ovog nasilnika.

izvor Alo.rs