IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Teška saobraćajna nesreća na putu Kotor- Tivat: “Upotrebom spasilačkih alata izvučena jedna osoba”, dvije teže, a tri lakše povrijeđena lica… (foto)

“Upotrebom spasilačkih alata izvučena je jedna osoba u svesnom stanju”, naveli su kotorski vatrogasci. Spasioci su na teren izašli sa dva vozila i šest vatrogasaca. Na vozilima koja su učestvovala u udesu nastala je velika materijalna šteta.

KOTOR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 15: V- 2023, 00: 44… Teška saobraćajna nesreća na putu Kotor- Tivat: “Upotrebom spasilačkih alata izvučena jedna osoba”, dvije teže, a tri lakše povrijeđena lica… (foto)

Vatrogasna jedinica Kotor na svom Fejsbuk profilu je navela da su njeni pripadnici upotrebom spasilačkih alata iz vozila izvukle jednu osoba u svjesnom stanju…

Foto: Facebook/Vatrogasna jedinica KotorFoto: Facebook/Vatrogasna jedinica KotorJ JJelena Jovanović14.05.2023. 09:35h

Dvije osobe su teže, a tri lakše povrijeđena u udesu koji se preksinoć dogodio u Škaljarima u Kotoru, rečeno je “Vijestima” u Operativno komunikacionom centru Uprave policije.

Čitaj još:   MILO Đukanović, o malom Šengenu: Ne hvala, Balkanska unija ne može da zamijeni EU... (foto)

Nezgoda se dogodila oko 22.30 časova na ulazu u tunel “Vrmac” iz smjera Kotora.

Vatrogasna jedinica Kotor na svom Fejsbuk profilu je navela da su njeni pripadnici upotrebom spasilačkih alata iz vozila izvukle jednu osobu u svjesnom stanju, a da su ostale pretrpjele lakše povrede

U intervenciji je učestvovalo dvoje vozila i šest vatrogasaca.

izvor Telegraf.me

DRAGAN Bursać: Nož, žica, Podgorica! (foto)

Ono što sad Podgorica i Crna Gora prelaze u pola Read more