IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U TUZLI: U blizini Gradske uprave na ženu palo drvo, u teškom je stanju… (foto)

Uviđaj su obavili službenici Uprave policije MUP-a TK, a trajao je do kasno u noć. Inače, povrijeđena žena je uposlenica Gradske uprave Tuzla.

TUZLA: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 17: V- 2023, 10: 44… HOROR U TUZLI: U blizini Gradske uprave na ženu palo drvo, u teškom je stanju… (foto)

Žena čiji su inicijali Z.M. (60) povrijeđena je u blizini Gradske uprave Tuzla kada je na nju palo drvo usljed vremenskih neprilika.

Portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Adnana Sprečić rekla je novinarima da je povrijeđena žena prevezna u Univerzitetski klinički centar Tuzla gdje je zadržana na liječenju.

U jučerašnjim poslijepodnevnim satima Tuzlu je pogodilo nevrijeme praćeno jakom kišom i vjetrom. U blizini Gradske uprave Tuzla došlo je do pada stabla na ženu inicijala Z.M. (60), koja je nakon toga smještena u Univerzitetski klinički centar Tuzla. 

Čitaj još:   PORUKA SA JUGA SRBIJE: “Kriv si ti Aleksandre Vučiću koji nas deliš… Mi nismo tvoj narod”

S UKC-a Tuzla jutros su saopštili da je Z.M. hospitalizirana u Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju sa teškim povredama i da je priključena na respirator. 

– Dijagnosticirane su joj povrede glave, grudnog koša, kičme i skočnog zgloba – navode u UKC Tuzla. 

Povrijeđenoj ženi odmah su u pomoć pritekli građani, a potom i ekipa Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja koji su nakon ukazane pomoći pacijenticu prevezli na UKC Tuzla. 

Uviđaj su obavili službenici Uprave policije MUP- a TK, a trajao je do kasno u noć. Inače, povrijeđena žena je uposlenica Gradske uprave Tuzla.

izvor iBalkan.net