IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDRA Vuković: Cetinje je moralo da bude ispoštovano, ali JAKOV Milatović će svakako snositi posljedice zbog svoje odluke… (foto, video)

„Nikad za 30 godina nijesmo doživjeli da tadašnja opozicija odgovorno podnese poraz, nego se uvijek dovodilo u pitanje validnost i legitimitet izbora“, ističe ALEKSANDRA Vuković.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 19: V- 2023, 09: 44…  ALEKSANDRA Vuković: Cetinje je moralo da bude ispoštovano, ali JAKOV Milatović će svakako snositi posljedice zbog svoje odluke… (foto, video)

Ovo što radi aktuelni predsjednik Đukanović je čin odgovornosti i pokazatelj odgovornosti prema funkciji predsjednika države, kazala je poslanica DPS Aleksandra Vuković, gostujući na Gradskoj RTV.

„Nikad za 30 godina nijesmo doživjeli da tadašnja opozicija odgovorno podnese poraz, nego se uvijek dovodilo u pitanje validnost i legitimitet izbora“, ističe Vuković.

Prema njenim riječima, oni koji su na referendumu zaokružili „da“ pokazali su odgovornost, a oni koji su zaokružili „ne“ u međuvremenu su prihvatili nezavisnu Crnu Goru– to je naša zajednička pobjeda.

„U takvoj atmosferi će biti inaugurisan i novi predsjednik. Klub poslanika i predsjednik Đukanović će se odgovorno odnijeti prema tome i svi poslanici koji budu u mogućnosti će prisustvovati tom činu“, kazala je Vuković.

Čitaj još:   "ON ŽELI DA PATITE...": Bivša premijerka HRVATSKE Jadranka KOSOR, poslala poruku Marinki TEPIĆ... (foto)

Kako dodaje, Milatović ima veliku osudu jer je odlučio da raskine s tradicijom i otkaže održavanje inauguracije na Cetinju.

„Mislim da je Milatović morao naći način da inauguracija teče u svečarskom maniru u prijestonici. Ali, mi ćemo pokazati poštovanje prema državi Crnoj Gori“, navodi Vuković.

BONUS VIDEO: ALEKSANDRA Vuković- Pressing 19.05.23.

Cetinje je, ističe, trebalo da bude ispoštovano, a incident je sitnica koja je morala da se prevaziđe.

„Prisustvom na inauguraciji šaljemo poruku da smo iznad situacije i dostojni. Milatović će svakako snositi posljedice svoje odluke“, smatra Vuković.

Uskoro opširnije…

BONUSD VIDEO: Pressing/ Aleksandra Vuković, poslanica Demokratske partije socijalista/ Urednica Milica Pavićević

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more