IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas na Trgu u Podgorici proslava Dana nezavisnosti CRNE GORE… (foto, video)

U 21 čas predviđen je koncert grupe The Bestbeat (The Beatles Tribute Band) koji će biti otvoren za sve građanke i građane.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 19: V- 2023, 09: 44… Danas na Trgu u Podgorici proslava Dana nezavisnosti CRNE GORE… (foto, video)

„U skladu sa pravilima Državnog protokola, premijer će na proslavi 17. godišnjice od obnove nezavisnosti ugostiti zvanice iz zakonodavne, izvršne i sudske vlasti, diplomatskog kora, kao i zvanice iz javnog i kulturnog života Crne Gore“, kaže se u saopštenju.

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović prirediće danas, na Trgu nezavisnosti u Podgorici svečanost povodom Dana nezavisnosti.

The Bestbeat
The Bestbeat

“U skladu sa pravilima Državnog protokola, premijer će na proslavi 17. godišnjice od obnove nezavisnosti ugostiti zvanice iz zakonodavne, izvršne i sudske vlasti, diplomatskog kora, te zvanice iz javnog i kulturnog života Crne Gore”, saopšteno je iz Vlade.

Dolazak zvanica planiran je od 18.30 do 20 časova, dok je obraćanje Abazovića planirano u 20.00 časova.

Čitaj još:   "NAŠE ĐEVOJKE NIJESU “politička reprezentacija”, nego reprezentacija CG, najuspješniji sportski kolektiv naše države" (foto, video)

Prema programu proslave himnu Crne Gore izvešće operska pjevačica Ena Topčibašić dok će baletska trupa “Ballo” izvesti plesni performans.

BONUS VIDEO: JADRANKA BARJAKTAROVIC- DA JE VJEČNA CRNA GORA

U 21 čas predviđen je koncert grupe The Bestbeat (The Beatles Tribute Band) koji će biti otvoren za sve građanke i građane.

Sve zvanice, uključujući i novinarske ekipe dolaze iz pravca Ulice Miljana Vukova (Zlatarska ulica), zbog kontrolnog punkta koji će biti postavljen na ulazu pored restorana “Forum”.

izvor CdM.me

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Dr. Lejla Ćeranić, ljekari su postali žrtve vlastite šutnje... (foto i video)
DRAGAN Bursać: Nož, žica, Podgorica! (foto)

Ono što sad Podgorica i Crna Gora prelaze u pola Read more

VIC DANA: Mo­že li ČOČE ože­nje­n ČOVJEK da bu­de sre­ćan? (foto)

Započnite jutro nasmijani uz vic dana o ĐETIĆU... BUDVA: Regija, Read more