Crna Hronika

HOROR: Misterija o SRPKINJI S TRI IMENA- IZBOLA LJUBAVNIKA, Hrvatska policija ne može da riješi enigmu… (foto)

Buru u hrvatskim medijima nije izazvao ovaj nasilni zločin, već misterija o ženi iz Srbije jer su istražni organi utvrdili da je ona imala tri različita dokumenta. Ipak, najviše ih čudi što nema pisanog traga, odnosno datuma i načina na koji je i kako ušla u Hrvatsku.

Državljanka Srbije (49) koja je u subotu uhapšena u Hrvatskoj zbog ranjavanja nevjenčanog supruga (47) zadržana je u pritvoru u mjestu Remetinec. Hrvatski mediji već danima pišu o misterioznom identitetu žene jer ima dokumente na tri imena, a dokaza o tome kako je ušla u njihovu zemlju nema.

Ona se u subotu oko 19.50 u Velikoj Gorici posvađala s nevjenčanim suprugom u stanu, što je opisala na saslušanju.

UBODI U REBRA I TRBUH

– Uzela sam nož sa stola i ubola ga jer je on mene prvi napao. Gurali smo se prema balkonu. Uhvatio me je za ruku kojom sam držala nož i ni sama ne znam kako, ali ubola sam ga u rebra i trbuh. Dva puta. Nakon toga sam izašla iz kuće i molila komšiju da zove Hitnu pomoć i policiju. Iskreno, nisam htjela da umre. Samo sam se branila– dio je iskaza srpske državljanke u hrvatskoj policijskoj stanici.

Prema pisanju hrvatskih medija, na uhapšenoj ženi vidljivi su tragovi nasilja jer joj je tijelo bilo prekriveno modricama, a sve se završilo dolaskom hitnih službi, koje je pozvao komšija. Ranjeni muškarac prevezen je vozilom Hitne pomoći u KBC Zagreb, gdje je hitno operisan jer mu je život bio ugrožen i sada se nalazi u stabilnom stanju. Zadobio je dvije teške ubodne rane.

Buru u hrvatskim medijima nije izazvao ovaj nasilni zločin, već misterija o ženi iz Srbije jer su istražni organi utvrdili da je ona imala tri različita dokumenta. Ipak, najviše ih čudi što nema pisanog traga, odnosno datuma i načina na koji je i kako ušla u Hrvatsku.

Takođe, ona je ispričala policiji i da godinama trpi nasilje nevjenčanog supruga i da je zbog njega 2015. bila u sigurnoj kući. Međutim, ni za to ne postoje nikakvi pisani dokazi.

Komšije uhapšene žene u Velikoj Gorici kažu da je nikada nisu vidjeli, a kamoli razgovarali s njom, dok je ona tvrdila suprotno.

CIKA I DREKA

– Tu gospođu ne poznajemo, ali smo čuli strahovitu galamu iz te kuće. Ženski glas je nadjačao muški. Cičalo se i drečalo, ali ništa nisam razumio oko čega su se prepirali. Nije prošlo ni pola sata nakon toga, a u ulicu su nam stigle Hitna i policajci– rekao je jedan od komšija.

Hrvatska policija utvrdila je da ona u Hrvatskoj nema regulisan status, ali da joj je mjesto privremenog boravka određeno do 2033. u Belgiji, gdje joj žive djeca i unuci. Takođe, njena želja je bila da ode u sigurnu kuću umjesto u pritvor, ali to nikako nije moguće zbog njenog neregulisanog statusa.

izvor: republika.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 5. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan se…

2 sata ago

ĆAMIL Duraković objavio snimak sa SNSD- ovog skupa: Čulo se “OJ ĆAMILE NISI VIŠE GLAVNI, POBIJEDIO NAROD PRAVOSLAVNI’… (foto, video)

Potpredsjednik bh. entiteta RS Ćamil Duraković objavio je snimak o kojem je ranije govorio da…

3 sata ago

SVI ANALITIČARI SLOŽNI: “Zahvaljujući” ALEKSANDRU Vučiću u svijetu se govori SAMO, o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

O rezoluciji, čiji su formalni predlagatelji bili Njemačka i Ruanda, a među više od 20…

4 sata ago

DANILO Kalezić: Crna Gora kao evropski Kurdistan… (foto)

Novo napuštanje, odnosno izdaja Crne Gore, od strane zapadnih saveznika neoprostiv je zločin. Ishod je…

10 sati ago

Dragan BURSAĆ: Rezoluciju o Srebrenici, trebalo davno donijeti– i to na inicijativu Srbije… (foto)

Ovu Rezoluciju je trebalo davno donijeti i to na inicijativu Srbije, koja bi tražila oprost…

11 sati ago

This website uses cookies.