IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim “Danima piva” u Karlovcu trebalo je da nastupi i Bajaga, ali umesto njega goste će zabavljati “Hladno pivo”, međutim menadžer Gane Pecikoza demantovao je da je poznati beogradski bend uopšte trebalo  i da nastupi…

KARLOVAC:  Vijesti, Hrvatska , Zanimljivosti, petak 10.VIII. 2018, 18: 58…HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

U Karlovcu, na već tradicionalnim Danima piva, 3. septembra trebao je nastupiti Momčilo Bajagić Bajaga, no od toga na kraju neće biti ništa.

Koncert Bajage i instruktora u Karlovcu u Hrvatskoj, otkazan je zbog, kako pišu hrvatski mediji, pritiska hrvatskih branitelja.

Bend je trebalo da nastupi na Danima piva.

Index se poziva na nezvanična saznanja radija Mrežnica koji tvdi da su udruženja veterana “izrazila negodovanje” zbog mogućnosti da se Bajaga pojavi na tom događaju.

Organizatoru događaja navodno je predložena zamjena izvođača u posljednjem trenutku, iako je program objavljen prije više od 20 dana.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: SAOBRAĆAJNI UDES-JEDNA OSOBA TEŠKO POVRİJEDJENA

Predstavnik udruženja hrvatskih veterana Petar Banić izjavio je da “nema komentar” na tvrdnje radija, dok se zvaničan odgovor grada Karlovca i dalje čeka.

Umjesto Bajage, nastupiće Hladno pivo.

“Niko nije mogao da otkaže nešto što nije ni zakazano. Bili smo u pregovorima oko nastupa ‘Bajage i Instruktora’ u Karlovcu, međutim, oni su se odlučili za drugu soluciju. Nijedan ugovor niko nije potpisao sa organizatorima, tako da je nemoguće da otkažemo nešto za šta nismo bili angažovani, rekao je za medije menadžer Pecikoza…

Rokeri iz Beograda imaju i zakazan koncert u Areni u Puli 11. avgusta…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši