IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

S krsta ukrali Isusa, mještani u šoku- Župnik: ‘Čekamo policiju, žalosno…‘ (foto)

Tko se namjerio na “križno drevo” može se samo nagađati. Da se vandalizam dogodio potvrdio je za portal župnik župe Majke Božje Fatimske iz Lukavca…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, petak, 19: V- 2023, 19: 44… S krsta ukrali Isusa, mještani u šoku- Župnik: ‘Čekamo policiju, žalosno…‘ (foto)

Na križnom drvu ostale su samo Isusove ruke, dok je trup ukraden i za sada nije pronađen

S križnog drva na križanju Tratinske i Dolenjske ulice u Lukavcu kod Velike Gorice, nepoznati vandali noćas su oštetili i ukrali Isusa.

Kako prenosi portal vgdanas.hr, prizor kod križnog drva pored Društvenog doma jutros je rastužio i zabrinuo Lukavčane. Na križnom drvu ostale su samo Isusove ruke, dok je trup ukraden i za sada nije pronađen.

Tko se namjerio na “križno drevo” može se samo nagađati. Da se vandalizam dogodio potvrdio je za portal župnik župe Majke Božje Fatimske iz Lukavca, Josip Žagar.

Čitaj još:   TURCI OTKRILI ŠTA IH JE ČUVALO OD KORONA VIRUSA: ONI NE JURE PO ASEPSOL I MASKE...
image

-To se dogodilo noćas… Riječ je o drvenom korpusu koji je već dugo u župi, nekada je bio kod crkvenog tornja, kasnije je prebačen u Tratinsku ulicu kod društvenog doma. Čekamo policiju koja će obići lokaciju, ali eto, žalosno je to što se dogodilo- kratko je prokomentirao župnik Josip Žagar.

izvor Jutarnji list.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more