IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković: Neću prisustvovati inauguraciji iz poštovanja prema Cetinjanima…. (foto)

Predsjedniku Milatoviću čestitam, hvala mu i na pozivu na inauguraciju, ali na nju se neću i ne mogu odazvati. Neću i ne mogu iz poštovanja prema svojim sugrađanima, ali i svima onima koji su uvijek dolazili na inaguracije crnogorskih vladara i predsjednika u prijestolnom Cetinju, naveo je Đurašković

Gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković neće prisustvovati inauguraciji Jakova Milatovića.

“Predsjedniku Milatoviću čestitam, hvala mu i na pozivu na inauguraciju, ali na nju se neću i ne mogu odazvati. Neću i ne mogu iz poštovanja prema svojim sugrađanima, ali i svima onima koji su uvijek dolazili na inaguracije crnogorskih vladara i predsjednika u prijestolnom Cetinju, naveo je Đurašković.

Prema njegovim riječima, Cetinje je istorijski, državni i kulturni centar Crne Gore, ono je u samim temeljima naše kuće.

Čitaj još:   VLAST na Cetinju ogradama i policijom ŠTITILA CRN OBRAZ (video)

“Poštujem demokratski izbor naših sugrađana i funkciju predsjednika, ali ne mogu i ne želim prisustvom podržati čin nepoštovanja i nerazumijevanja tradicije naše kuće-, zaključio je Đurašković.

izvor: aktuelno.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   NAKON INCIDENTA na promociji predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića, više CETINJANA pozvano na informativni razgovor... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more