IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. maj 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan rasipa energiju, Bik uči, šansa za Blizance, Rak rasterećen, Lav u tajnoj vezi, Djevica konkretna, Vaga u haosu, neočekivano za Škorpiju, Strijelac prionuo na posao, Jarac izuzetno, Vodolija uživa u poslu, Ribe ispravljaju grešku. Ovo je dnevni horoskop za 22. maj 2023. godine.

OVAN

Komunikacija danas može da vam pravi probleme jer vam je baš teško da se razumijete sa ljudima, kao da ne govorite istim jezikom. Ako treba da obavite neki važan razgovor, bilo bi dobro da ga odložite za neki drugi dan. Izbjegavajte i rasprave sa partnerom danas.

BIK

Pažnja vam je rasuta na nekoliko strana, pa vam je teško da donesete bilo kakvu odluku. Zatražite pomoć kolega i gledajte da danas odradite samo ono što morate. Bilo bi dobro da izdvojite vrijeme i za druženje, to će vam malo rasteretiti um. Moguća je glavobolja.

BLIZANCI

Čini vam se kao da istovremeno idete na dvije staze, što inače nije neobično za vaš dualni znak, ali danas su stvari malo komplikovanije. Imate puno obaveza i trebalo bi da zasučete rukave, ali vam je teško da odlučite kako da završite sve što imate. Partner ima razumjevanja za vas u svakom trenutku.

RAK

Prilično ste rasejani, pa pazite da ne izgubite nešto važno, poput dokumenata, ključeva i slično. Izdvojite vrijeme za opuštanje i sanjarenje jer je to baš ono što vam je sada potrebno. Slobodni, danas biste sasvim slučajno mogli da upoznate osobu koja će vas zaintrigirati.

Čitaj još:   IZDALI GA NAJBLIŽI, KALEZIĆA NAMAMIO BLIZAK PRIJATELJ: Mafijaška likvidacija...

LAV

Ponekad ste veoma druželjubivi i prijatni, a ponekad i misteriozni i krajnje zatvoreni. Danas ne možete da odlučite koju biste svoju stranu da prikažete i to vas nervira. Ne razmišljajte o tome, oslonite se na intuiciju i nećete pogriješiti.

DJEVICA

Trenutno vam je teško da postavite prioritete, pa ste pod stresom jer ne znate gdje prije da usmjerite svoj trud i energiju. Gledajte da zbog toga ne zapostavite partnera, s pravom vam prebacuje zbog toga. Članovi porodice mogu da vam pomognu da donesete prave odluke.

VAGA

Moraćete dobro da potrudite da biste danas postigli neku uspjeh, ali ništa nije nemoguće. Ipak, ne očekujte da napredak dođe odmah, moraćete da budete strpljivi. Moguća je neka prilika za neko kraće putovanje, a to bi vam svakako prijalo.

ŠKORPIJA

Iskoristite ovaj dan da završite što više obaveza jer vam zaista sve ide od ruke, pa ćete sve brzo završiti. Uveče se odmarajte i napunite baterije, radeći bilo šta što vam prija – čitajte, šetajte, slušajte muziku… Partner vam sprema iznenađenje.

STRIJELAC

Danas biste najradije da budete sami, a ljudi vas ne ostavljaju na miru. Pokušajte da se fokusirate na posao, a nervozu ostavite po strani. Pripazite na ishranu, mogući su stomačni problemi.

JARAC

Dobro odmerite svaku riječ koju danas izgovarate jer biste nepromišljeno mogli da povrijedite nekoga riječima. Suzdržite se od bilo kakvih ozbiljnih razgovora i razmirica danas, nije dan za to, posebno na poslu. Provedite više vremena u prirodi, to će vam pomoći da se lakše izborite sa stresom.

Čitaj još:   SJEVA, TUTNJI I GRMI: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

VODOLIJA

Rado biste proveli dan u krugu prijatelja i porodice, negdje napolju, a s druge strane, imate obaveza preko glave. Vaša kreativnost će vam pomoći da smislite način kako da što brže sve obavite. Moguće su manje nesuglasice u vezi.

RIBE

Morate da se uozbiljite da biste danas završili sve što treba. Proljeće vas je potpuno “obuzelo” i razmišljate samo kako da uživate i zabavljate se. Osjećate se sjajno i puni ste energije, pa gledajte samo da je usmjerite u dobrom pravcu.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more