IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAKON BRUTALNOG UBISTVA BOŠNJAKA, Glavni IMAM u Priboju: PREŠLI SU S PRIJETNJI NA DJELA… (foto, video)

“Sinoć… sinoć je ipak policajac uradio što je do njega i to ne obični, već elitni pripadnik MUP-a, u našoj čaršiji, gdje se trudimo da ima mjesta za svakoga i djecu učimo pravim vrijednostima, kabadahija demonstrira silu s beogradskih ulica ugasivši mladi život. A sud… vidjet ćemo. Ili, možda, opet nećemo?!”, pita Eminagić.

Harun ef. Eminagić, glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Priboj, nakon ubistva Ervina Ćelahmetovića u ovom gradu u Srbiji odlučio je na svom Facebook profilu podijeliti vlastito iskustva s komšijama Srbima.

Kako je istakao, prvo su njemu, kao glavnom imamu u Priboju, i njegovoj porodici prijetili smrću.

“Policija reče da su uradili što je do njih, sud nijem. Potom su brutalni verbalni napad i vrijeđanje pretrpjeli hodžinica i njena kćerka zbog mahrame na glavi. Policija reče da su uradili što je do njih, sud kaže nema elemenata vrijeđanja na vjerskoj osnovi…

Zatim, raspjevani pripadnici Granične policije i samoprozvane vojvode poslaše nam poruku istrebljenja, a omladina bi da puca u džamije za svoj najveći vjerski praznik. Policija reče da su uradila što je do njih, a sud presudi i vidjesmo kako i jedni i drugi (ne)završiše…

Čitaj još:   KOSOVO ZAVIJENO U CRNO, PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI: Potresne riječi sina poginulog vozača...

Sinoć… sinoć je ipak policajac uradio što je do njega i to ne obični, već elitni pripadnik MUP- a, u našoj čaršiji, gdje se trudimo da ima mjesta za svakoga i djecu učimo pravim vrijednostima, kabadahija demonstrira silu s beogradskih ulica ugasivši mladi život. A sud… vidjet ćemo. Ili, možda, opet nećemo?!”, pita Eminagić.

On je na kraju objave uputio i dovu.

“Molim Allaha Milostivog i Samilosnog da se Ervinu smiluje i džennetom ga obraduje, njegovoj porodici podari sabura, a elitnom zlotvoru i kukavici što pobježe sa mjesta zločina pravednu kaznu ovoga svijeta, jer na onom svijetu znamo šta ga čeka!”

Da stvar bude još gora potrudilo se Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije koje je objavilo saopćenje o ubistvu u Priboju u kojem se navodi da je Ervin Ćelahmetović “pao i udario glavom o šank”, čime se zapravo brutalno ubistvo nastoji prikazati kao nesretan slučaj.

“Osumnjičeni koji je bio van dužnosti, tereti se da je, oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank”, stoji u saopćenju srbijanskog MUP-a.

Čitaj još:   ĐOKOVIĆ konačno bez dlake na jeziku: PONIZILI su me pred cijelim svijetom, BBC me je isjekao!

BONUS VIDEO: Policajac koji je brutalno pretukao i ubio muškarca u PRIBOJU…

izvor: stav.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more