IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROGRAM UA ZAŠTITU SVJEDOKA: Škaljarcu M.R. promijenili izgled zbog bezbjednosti, predloženo da svjedoči na poseban način… (foto, video)

Ugrožen M. Đ., koji je pred specijalnim tužiocima pričao o ubistvu Novljanina Šćepana Roganovića…

PODGRICA: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, nedelja, 21: V- 2023, 00: 44… PROGRAM UA ZAŠTITU SVJEDOKA: Škaljarcu M.R. promijenili izgled zbog bezbjednosti, predloženo da svjedoči na poseban način… (foto, video)

Sutkinja Kovačević kazala je da je sud obavješten da je M. Đ. u programu za zaštitu svjedoka, a pojasnila je da je dopisom obavještena da je od 27. marta 2023. godine došlo do promjena u fizičkom izgledu.

Sutkinja Kovačević kazala je da je sud obaviješten da je M. Đ. u programu za zaštitu svjedoka, a pojasnila je da je dopisom obaviještena da je od 27. marta 2023. godine došlo do promjena u fizičkom izgledu:

”I da mu je ugrožena bezbjednost”.

Ona je predložila da se M. Đ. sasluša pod pseudonimom i sa zaštićenim glasom i izgledom.

KORONA ILI LAŽI?

Suđenje za ubistvo Roganovića juče je odgođeno zbog nedolaska okrivljenog Dina Ibrahimovića na glavni pretres.

Kovačević je u sudnici saopštila da je Ibrahimovićev branilac, advokat Damir Lekić, dostavio sudu zahtjev da se suđenje odloži, navodeći u dopisu da je njegov branjenik lošeg zdravstvenog stanja.

”Advokat Lekić je priložio sudu medicinsku dokumentaciju JZU Opšte bolnice u Baru, sa laboratorijskim nalazima, gdje se navodi da ima virus kovid 19. Prethodni put, kada se okrivljeni Ibrahimović nije pojavio na suđenju, sud mu je odredio pritvor…

Čitaj još:   VUČIĆ U VELIKOJ PANICI: "Amerika prešutno dala zeleno svjetlo Kosovu za Vijeće Evrope" (foto, video)

On je istog dana dostavio sudu izvještaj ljekara specijaliste da ima koronavirus. Ovo je neobično da je drugi put u tri mjeseca ponovo bolestan od virusa kovid- 19. Radi se o istom ljekaru koji je i prvi put napisao izvještaj”, kazala je ona.

Objasnila je da će sud preko Instituta za javno zdravlje provjeriti da li je Ibrahimović upisan u njihovoj evidenciji kao pozitivan na koronavirus, ali i da će od barske Opšte bolnice tražiti podatak da li je zaveden izvještaj ljekara dostavljen sudu.

Punomoćnica porodice pokojnog Roganovića, advokatica Maja Turković, negodovala je zbog još jednog odgađanja suđenja.

”Porodica Roganović je uznemirena, jer se ovaj predmet tri godine ne pomjera sa mrtve tačke. Ovo je očigledno da optuženi Ibrahimović konstantno opstruira, a činjenica je da se na svirep način ubijen mladi čovjek. Sve ovo jasno ukazuje na zloupotrebu”, kazala je Turković.

Sudija je navela da jedino što može sud da uradi je da provjeri izvještaj ljekara specijaliste.

Za ubistvo Roganovića optuženi su Ibrahimović, Krsto VujićMili BajramovićMiloš Komar, Dino Ibrahimović i Igor Glavaš. Direktnim izvršiocem označen je Bajramović. On je u bjekstvu, kao i Vujić, optuženi organizator te kriminalne grupe.

Čitaj još:   SONJA BISERKO, osujetila VUČIĆA I DODIKA:„Srpski projektanti nisu izašli iz devedestih godina…“ (foto)

BONUS VIDEO: ŠĆEPAN ROGANOVIĆ(37) 13.02.2020

(Telegraf.rs)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more