IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U PRIBOJU ZA UBIJENOG samo riječi hvale: “Imao je 60 kilograma”- IGOR A.- “Policajac specijalac” do smrti je tukao ERVINA Ć… (foto, video)

Malo je reći da su svi u PRIBOJU zabazeknuti činom čovjeka koji bi trebalo da čuva red i mir u SRBIJI…

PRIBOJ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 21: V- 2023, 17: 44… U PRIBOJU ZA UBIJENOG samo riječi hvale: “Imao je 60 kilograma”- IGOR A.- “Policajac specijalac” do smrti je tukao ERVINA Ć… (foto, video)

Nakon ubistva koje je šokiralo Priboj, a i cijelu Srbiju, kada je, kako se sumnja, policajac pripadnik specijalne jedinice Igor A. usred kafića mučki pretukao mladića Ervina Ć., koji je preminuo od zadobijenih povreda, isplivavaju fotke sa mjesta zločina.

Policajac Igor A. pobjegao je sa mjesta zločina, a policija intenzivno traga za njim. Motiv ovog zločina i dalje je nepoznat.

Pribojci, zgroženi ovim zločinom, neprestano komentarišu kako ubicu, tako i žrtvu. 

Za poginulog Ervina Ć. imaju samo riječi hvale, a malo je reći da su zabazeknuti činom čovjeka koji bi trebalo da čuva red i mir u zemlji.

Čitaj još:   ISTANBUL: Snijeg prekinuo DERBI Bašakšehir- Bursa...

Ima značku i tuče ljude koji se nisu potuki u životu, imao je samo 60 kilograma- napisao je jedan građanin na svom Fejsbuk profilu.

Upozoravamo čitaoce na uznemirujući sadržaj.

U komentarima su se samo nizale osude, a jedan žena napisala je i da u kafiću niko nije mrdnuo da pomogne mladiću, već da su gledali kako ga policajac besumočno tuče.

BONUS VIDEO: Policajac koji je brutalno pretukao i ubio muškarca u bjekstvu,

(Telegraf.rs)

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan, ponudio da TURSKA bude posrednik u RJEŠAVANJU KRIZE IZMEĐU KOSOVA I SRBIJE… (foto, video)

Redžep Tajip Erdogan razgovarao je telefonom sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Read more

Čitaj još:   LUKAČ U BIJELJINI- STROGO SLUŠA VULINA I NE TREPĆE: "'Srpski svet' je nužnost ove generacije, ne budemo li..." (foto)