IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ERVIN Ćelahmetović bio je miran i povučen momak: Prijatelji ubijenog u šoku- trebalo je da ode za Njemačku, život je bio pred njim! (foto, video)

Ervin Ćelahmetović je ubijen u Priboju trebalo je za nedelju dana da ide u inostranstvo da radi…

PRIBOJ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljk, 22: V- 2023, 10: 44… ERVIN Ćelahmetović bio je miran i povučen momak: Prijatelji ubijenog u šoku- trebalo je da ode za Njemačku, život je bio pred njim! (foto, video)

U centru grada Priboja u subotu uveče smrtno je stradao muškarac Ervin Ćelahasanović. (35) nakon što ga je policajac- specijalac Igor Avramović (1995) više puta udario metalnim bokserom u glavu.

Ervin je preminuo od posledica pada, a kako se saznaje sve se dogodilo u jeku žurke na kojoj su bili, oko ponoći. Navodno, nered je u lokalu prvo napravio brat preminulog.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, a po priči Pribojaca, Ervin Ćelahasanovič je prije ovog sukoba sjedeo u lokalu sa dva rođaka, a u istom lokalu je bio i osumnjičeni.

-A onda je došlo do sukoba između Ervina i Igora. Udarao ga je bokserom, a niko nije reagovao dok se sve dešavalo, samo mu dovikivali da će ga ubiti i da prestane– kaže izvor Kurira i dodaje:

Čitaj još:   TORCIDA PJEVALA U GORICI: „Mi Hrvati ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina“... (foto i video)

– Kad se Ervin Ćelahasanović. više nije pomjerao, niti reagovao Igor Avramović. je pokupio stvari i izašao iz lokala prije dolaska policije i Hitne pomoći, a jedan mladić je prišao i pomogao povređenom.

Lokal u kom se sve desilo, kako se saznaje, ima sigurnosne kamere koje će pomoći u rešavanju ovog slučaja, kao i svedoci koji su videli šta se tačno dogodilo i kako je do tuče došlo.

 U lokalu je u trenutku tuče bilo preko 100 ljudi, minimum njih 20 je vidjelo tuču i kako je Igor Avramović. nasilnički napao Ervina Ćelahasanovića.– kaže izvor.

BONUS VIDEO: Uhapšen POLICAJAC ubistvo u PRIBOJU 

izvor Kurir.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more