IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IGOR Avramović pripadnika Interventne brigade Beograd, osumnjičen za ubistvo ERVINA Ćelahmetovića iz Priboja, krije se u RS- u, istog dana napustio Srbiju? (foto, video)

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv Igora Avramovića (28), pripadnika Interventne brigade u Beogradu, zbog sumnje da je u noći između subote i nedjelje, tri puta udario pesnicom sugrađanina Ervina Ćelahmetovića (35), koji je uslijed teških povreda preminuo u bolnici u Priboju.

PRIBOJ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 23: V- 2023, 20: 44… IGOR Avramović pripadnika Interventne brigade Beograd, osumnjičen za ubistvo ERVINA Ćelahmetovića iz Priboja, krije se u RS- u, istog dana napustio Srbiju? (foto, video)

Osumnjičeni je istog dana napustio Srbiju, a kako se sumnja, on se krije u manjem bh entitetu RS- Bosni i Hercegovini, javlja Nova.rs.

Prema saznanjima, rezultati obdukcije pokazali su da je Ervin preminuo od posljedica moždanog krvarenje kao posljedica tri udarca koje je zadobio u predijelu glave, a na njegovom tijelu nema povreda spolja koje bi ukazivale da je u pitanju metalni bokser, kao i da je preminuli udario glavom o šank.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Užicu za Nova.rs navode da je osim Igora Avramovića, krivična prijava podnijeta i protiv njegovog oca M. A. (65), inače policajca u penziji, njegove djevojke N. G. (22), pripadnice granične policije i rođaka M. S. (26), za krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je došao portal Nova.rs, postoji sumnja da su M. A., N. G. i M. S. pomogli osumnjičenom da se udalji iz Priboja i da pređe na teritoriju Bosne i Hercegovine, gdje se, kako se pretpostavlja, krije.

Čitaj još:   VUČIĆ VRIJEĐA KURTIJA: "Paja Patak da prijeti GENOCIDOM..." (foto i video)

Ervin Ćelahmetović iz Starog Priboja preminuo je nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin Igor Avramović, inače pripadnik Interventne brigade u Beogradu.

Prema riječima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor sa kolegom.

– Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svjestan šta se događa.

Kroz kafić se prolamao vrisak: “Ubio ga je, ubio ga je”. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt- kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Prema nezvaničnim saznanjima sa terena, napad su snimile sigurnosne kamere iz lokala. Motiv stravičnog napada koji se dogodio u poznatom kafiću u Priboju i dalje nije poznat.

BONUS VIDEO: Skupština Srbije: Bačevac zahteva najoštriju kaznu za ubistvo Bošnjaka u Priboju…

Potraga za napadačem i dalje je u toku.

U Priboju je danas klanjana dženaza Ervinu Ćelahmetoviću. Veliki broj građana Priboja i svih dijelova regije Sandžak, vjernika, članova porodice, nakon podne-namaza u Hasan- aginoj džamiji, u starom dijelu grada, prisustvovalo je dženazi i ukopu na lokalnim mezarlucima Bjeliš.

Čitaj još:   Italija: Uhapšen BOSANAC dok je PRODAVAO ćerku...

BONUS VIDEO: NAKON UBISTVA ERVINA ĆELAHMETOVIĆA, BOŠNJACI U PRIBOJU ZABRINUTI: PREŠLO SE SA RIJEČI NA DJELA

Nova.rs/ Faktor

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more