IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Nikolić: Bez DPS nema stabilne Vlade… (foto)

Svaka Vlada koja bi se formirala bez DPS ne bi bila ni stabilna ni jaka, ni dovoljno odgovorna Vlada u pogledu isporučivanja rezultata građanima ali i na evropskom putu, poručio je Andrija Nikolić, poslanik Demokratske partije socijalista ( DPS).

Nikolić je gostovao u emisiji Kontakt Radio-televizije Nikšić.

“Ukoliko bude dovoljno pameti, hrabrosti i odgovornosti neće biti puno kalkulacija. Nego će oni politički subjekti koji čvrsto vjeruju u evropsku budućnost Crne Gore, naći za shodno da pronađu zajednički imenitelj i da se na toj platformi udruže, podijele odgovoprnost i obaveze i obavežu se pred građanima Crne Gore. Na način– mi smo se potrudili da budemo politički odgovorni, bez obzira na to kome ste ukazali povjerenje”, rekao je on.

Kako je istakao, DPS želi da stvara široki front, široku vladinu koaliciju koja će voditi ubrzanim putem Crnu Goru ka EU.

Čitaj još:   PODGORICA: Sprema se u Crnoj Gori još jedan referendum???

“Želimo koaliciju koja će imati kvalifikovanu većinu u parlamentu za donošenje najvažnijih odluka u dijelu pravosuđa i svim drugim važnim pitanjima. Takvu koaliciju bi pozdravila međunarodna zajednica. A takve stabilne Vlade ne može biti bez Demokratske partije socijalista…

Zato što je jezgro ovih vrijednosti o kojima govorimo-evropskim integracijama, težište našeg programa. Te vrijednosti su temeljni principi na kojima bi DPS bio spreman da sarađuje i učestvuje u budućoj Vladi, nakon parlamentarnih izbora”, zaključio je Nikolić.

izvor: kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more