IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI BRUTALNOG OBRAČUNA TINEJDŽERA- HOROR SCENA TOKOM MASOVNE TUČE U BEOGRADU! Mladiću zaboli NOŽ U SRCE, bore mu se za život… (foto)

U Ulici Jovana Stojsavljevića u Zemunu u utorak, oko 14 sati je došlo do tuče više osoba. Sumnja se da je u pitanju tuča navijača.

Tom prilikom su neki od učesnika tuče upalili baklju, a jedna, za sad, nepoznata osoba je izvadila nož i mladića (18) ubola u predjelu srca. Drugi povrijeđeni ima opekotine od baklje.

Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u KBC “Bežanijska kosa”, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede, opasne po život. On je u teškom stanju zadržan na šok odjeljenju.

Brzom intervencijom policajaca iz PS Zemun, uhapšen je muškarac (21), protiv koga je podnijeta krivična prijava za ubistvo u pokušaju. Policija je pronašla i nož kojim je, sumnja se, napadnut mladić.

Svjedoci su izjavili da je povrijeđeni mladić provocirao dva tinejdžera i jednu djevojku nakon čega je došlo do tuče između njih. Navodno je kod sebe imao nož koji mu je ispao, nakon čega je jedan od momaka s kojima se sukobio uzeo taj nož i ubo ga.

Čitaj još:   Policiska akcija "Orka": Rahman Begluk, označen kao vođa, 13 uhapšenih... (foto)

U ulici Stojana Dečermića pronađeni su osumnjičeni u starosti od 17 i 19 godina. Oni su dovedeni u policijsku stanicu. Policija je brzo pronašla i izvršioca, dijete (14).

Zamenik tužioca VJT-a za maloletnike se izjasnio da se od deteta uzme izjava u formi službene beleške. Od jednog vinovnika je takođe uzeta izjava u formi službene beleške. Jedan osumnjičeni je po nalogu VJT-a u zadržan do 48 sati.

izvor: srbijadanas.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more