IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MISTERIOZNA SMRT DEVIZNOG PENZIONERA! Tukla ga cijela porodica, ali se ne zna ko ga je ubio… (foto)

Milanka I. (73) i njene ćerke Anđelka (45) i Biljana (46) uhapšene su u utorak uveče nakon što su, kako se sumnja, krvnički pretukle i zadavile Milankinog djevera Vasu I. (74) na zajedničkom porodičnom imanju u Smederevu!

Motiv stravičnog zločina je, kako kaže izvor Informera iz istrage, svađa oko imovine, jer su se sporili oko kuće u Savskoj ulici, gdje su svi živjeli.

U policiji kažu da će tek nakon završetka istarge biti poznato koja je od tri osumnjičene ubila starca, odnosno da li je snaja ili jedna od bratanica bila ta koja je presudila Vasi.  

Kako nezvanično saznajemo, za ubistvo se saznalo kad je komšija ove familije čuo svađu i jauke, pa je pozvao policiju.

– Patrola je brzo došla i u kući je zatekla tijelo Vase I. Tokom uviđaja je utvrđeno da je starac zadobio više udaraca po glavi i tijelu, a da ga je neko od osumnjičenih žena zadavio. Ko je tačno Vasi nanio smrtonosne povrede, utvrdiće istraga – kazao je naš sagovornik.

Komšije ističu da su znali da su Milanka i njene ćerke u sudskom sporu s Vasom, ali nisu ni slutili da bi taj sukob mogao da se završi tragično.

Milanka i ćerke danas na saslušanju 

Tijelo ubijenog Vase I. posle policijskog uviđaja, po nalogu tužioca, poslato na obdukciju, kako bi se utvrdilo koje su tačno povrede bile kobne po starca. Milanki i njenim ćerkama određeno je zadržavanje do 48 sati, i danas će biti saslušane u smederevskom tužilaštvu. 

– Kuća sa velikim placem ranije je pripadala Vasi i njegovom bratu, Milankinom mužu. Kuća sama po sebi nema neku vrednost, ali je plac veliki i vrijedan, pošto ima lijep pogled na Dunav. Vasa je dogradio svoj dio kuće i ima zaseban ulaz, ali je skoro cijeli radni vijek proveo u Kanadi i samo povremeno je dolazio u Smederevo.

Čitaj još:   Rasim LJAJIĆ izabran je za potpredsjednika Jugoslovenskog sportskog društva (JSD) Partizan... (foto, video)

U međuvremenu Vasin brat je umro, a Vasina snaja i bratanice su, koliko sam razumio, željele da naslijede i njegov dio imanja, pošto on nema porodicu. Vasa, međutim, po povratku u Srbiju nije želio da im prepiše svoj dio, pa su ušli u sudski spor- kazao nam je komšija.

Prema rječima našeg sagovornika, Vasa se u poslednje vrijeme često svađao sa snajom i bratanicama, pa je u nekoliko navrata intervenisala policija.

– Međusobno su se prijavljivali za maltretiranje i nasilje, pa je teško reći ko je tu zaista prvi počeo i ko je u pravu. Milanka je tvrdila da je Vasa imao čak i zabranu prilaska njoj i njenim ćerkama, a Vasa se žalio da ga bratanice često zlostavljaju i vrijeđaju.

Čitaj još:   VELIKO EVROPSKO ŽARIŠTE SE NE SMIRUJE: Novi crni rekord, umrlo više od 35.000 osoba... (foto)

Uprkos tome, zaista niko nije ni slutio da bi to moglo da se završi u krvi, jer ni Milanka ni njene ćerke nikada nisu odavale utisak da su u stanju da ubiju – rekao je sagovornik.

izvor: srpskitelegraf.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more