IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BERANE: Četnički vojvoda i član Glavnog odbora stranke NSD Goran Kiković, poštovalac Mladića i Đurišića priveden zbog nasilja u porodici… (foto)

Četnički vojvoda Goran Kiković, član Glavnog odbora Nove srpske demokratije (NSD), direktor Doma učenika i studenata i nekadašnji predsednik SO Berane, priveden je u policiju zbog sumnje da je pretukao suprugu…

BERANE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 26: V- 2023, 00: 44… BERANE: Četnički vojvoda i član Glavnog odbora stranke NSD Goran Kiković, poštovalac Mladića i Đurišića priveden zbog nasilja u porodici… (foto)  (foto)

ČETNIČKI VOJVODA PRETUKAO SUPRUGU: Poštovalac Mladića i Đurišića priveden zbog nasilja u porodici

Njegovo ime dospjelo je u javnost po tome što je zagovarao podizanje spomenika četničkom komandantu Pavlu Đurišiću i predlagao da ulica u Beranama nosi naziv po Ratku Mladiću.

Četnički vojvoda Goran Kiković, član Glavnog odbora Nove srpske demokratije (NSD), direktor Doma učenika i studenata i nekadašnji predsjednik SO Berane, priveden je u policiju zbog sumnje da je pretukao suprugu.

Ime GORANA Kikovića dospjelo je u javnost po tome što je zagovarao podizanje spomenika četničkom komandantu Pavlu Đurišiću i predlagao da ulica u Beranama nosi naziv po Ratku Mladiću.

Po struci je istoričar i jedan je od organizatora četničkih skupova koji se od 2003. godine organizuju u Gornjem Zaostru, gdje je tokom rata bio štab Đurišića.

Čitaj još:   ŠUMOVI iz BEOGRADA: Ana Brnabić, mjesec dana ne odgovara Krivokapiću na poziv, da dođe u Podgoricu... (foto)

Kada je u pitanju Srpski monarhistički pokret, ta organizacija po podacima Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija koje je nadležno – ne postoji upisana u Registar.

Kiković kao i lider Nove Andrija Mandić imaju titulu četničkog vojvode.

Takođe stoji iza nevladinih organizacija Srpski monarhistički pokret i Srpski kulturni centar “Župan Prvoslav”.

izvor Republika.rs

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ŠOK I HAOS UOČI ALL- STARA: Nikola JOKIĆ posuo vodom LUKU Dončića usred pres konferencije, Slovenac ga opsovao, "U mamu ti je..."... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more