IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILAN Pipun Knežević sa mitinga SNS u Beogradu: Crna Gora je “ambasadoristan”, njom upravljaju strani ambasadori… (foto, video)

Milan Knežević, jedan od lidera Koalciije za budućnost Crne Gore na mitingu SNS u Beogradu rekao je da ako njegova koalicija pobijedi na izborima u Crnoj Gori i on postane premijer, prva odluka koju će uraditi je da će povući priznanje Kosova.

BEOGRAD: Srbija, Znimljivosti, vijesti, petak, 26: V- 2023, 20: 04… MILAN Pipun Knežević sa mitinga SNS u Beogradu: Crna Gora je “ambasadoristan”, njom upravljaju strani ambasadori… (foto, video)

” Želim da prenesem svima pozdrave iz bratske Crne Gore. Mada više nijesam siguran da se ona tako zove, već da su joj dali ime Ambasadoristan. Nažalost, junačkom Crnom Gorom Vučjeg Dola, Fundine, i njihovim precima, sada upravljaju ambasadori i ambasadorke jer smo im pripali u dio kada je pročitan testament pokojnog Pantelije Topalovića…

I kao u svakom Ambasadoristanu su nam poručili ambasadori da nema potrebe da nosimo svoje glave i da mislimo njima, jer će oni to činiti umjesto nas. I dovoljno je kada oni odu na spavanje, da svi ugasimo svjetla, a kada ustanu da pristavimo džezvu”, kazao je on. Knežević ističe da upravo u Crnoj Gori, postoje časni Srbi i Crnogorci koji nikada neće priznati lažnu državu Kosovo.

Čitaj još:   KINEZI, O KORONA VIRUSU: AMERIČKA VOJSKA, DONJELA EPIDEMIJU U VUHAN, PANDEMIJA POTIČE IZ SAD, A NE SA PIJACE... (foto)

“I da znate, ako da Bog da formiramo vladu kao naša koalicija, i postanem premijer, prva odluka je povlačenje sramnog priznanja tzv. države Kosovo…

Zato, braćo Srbi i sestre srpkinje, ja volim ovu nepokornu Srbiju, na kiši, na suncu, na vjetru, zato što je svoja i samostalna, i bori se za svoj narod na KiM koji posebno pozdravljam večeras…

Možda nekome niste fensi jer ne slušate tehno muziku ili Eltona Džona, ali vi čuvate dečanska zvona, i dok ona zvone, biće Kosovo srpsko”, kazao je MILAN Pipun Knežević.

BONUS VIDEO: Vučićev miting sniman iz drona

izvor Standard.me