IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U BUDVI: Uhapšen T. B. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici, tukao svoje dvoje djece… (foto)

Policija postupala po anonimnoj prijavi i zatekla suprugu prijavljenog i dvoje djece u modricama…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 26: V- 2023, 00: 04… UŽAS U BUDVI: Uhapšen T. B. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici, tukao svoje dvoje djece… (foto)

Budvanska policija uhapsila je T. B. (22) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu dvoje svoje djece, koja su stara dvije i četiri godine.

Iz Uprave policije saopšteno je da su postupali po anonimnoj prijavi, i zajedno sa službenicima Centra za socijalni rad izašli na lice mjesta i zatekli suprugu prijavljenog i njegovu djecu, a koja su po tijelu imala vidne modrice.

“On je, sumnja se, upotrebom pruta svojoj djeci zadao više udaraca po tijelu usljed kojih su nastupile povrede koje su konstatovane u medicinskoj dokumentaciji. Djeca su preuzeta od strane službenika Centra za socijalni rad i nakon toga zbrinuta”, navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Prvi oboljeli od korona virusa je 58- godišnji muškarac... (foto)

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se T. B. liši slobode.

izvor Vijesti.me

NACIONALIZAM NA TENISKOM TERENU: Novak Đoković opet SRBUJE… (foto, video)

Nakon poruke koju je srpska teniska zvijezda u ponedjeljak uvečer Read more