IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Major Omer Mehić: Šta znači poruka Nikole Koje sa današnjih protesta “Srbija protiv nasilja” u BEOGRADU… (foto, video)

Jedan od onih koji su otvoreno podržali proteste i kritikovali ponašanje aktuelne vlasti je Nikola Kojo, koji je nosio transparent na kojem je pisalo ime tragično stradalog majora Omera Mehića…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 27: V- 2023, 22: 04… Major Omer Mehić: Šta znači poruka Nikole Koje sa današnjih protesta “Srbija protiv nasilja” u BEOGRADU… (foto, video)

Protest “Srbija protiv nasilja” i danas je, uprkos kiši, okupio veliki broj građana nezadovoljan stanjem u državi. Među njima su bili i glumci, koji su prethodnih dana bili na udaru vlasti zbog toga što su podržali proteste.  

Jedan od onih koji su otvoreno podržali proteste i kritikovali ponašanje aktuelne vlasti je Nikola Kojo, koji je nosio transparent na kojem je pisalo ime tragično stradalog majora Omera Mehića.

Čitaj još:   ISPOVJEST Petar Božović: Ne mogu da stignem ovoliki napredak... (foto i video)

Podsjetimo, Omer Mehić je stradao nakon pada transportnog helikoptera Vojske Srbije Mi- 17 iz sastava 890. mješovite helikopterske eskadrile.

U stravičnom padu letjelice poginuli su, pored majora Omera Mehića, kapetan Milovan Đukarić,  mehaničari zastavnici Nebojša Drajić i Ivan Miladinović, ljekar novopazarske bolnice Dževad Ljajić i njegov kolega anestetičar Miroslav Veselinović, kao i petodnevna beba iz novopazarske porodice Ademović.

Zbog tragedije do  danas niko nije odgovarao…

BONUS VIDEO: Specijalna emisija: Helikopter- pad u maglu…

izvor Antena M.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more