IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRINCEZU KOJU VEĆ ŠEST GODINA NIKO NIJE VIDIO: Nakon razvoda sa kraljem “ISPARILA” , o njenom nestanku svi mudro ĆUTE… (foto)

Vojvotkinja Megan Markl i princ Hari su se tokom svoje posjete Maroku, susreli s tamošnjim kraljem Muhamedom VI, ali, ne i s njegovom suprugom, princezom Lalom Salmom, koja je nestala bez traga i o njoj se danas baš ništa ne zna.

Naime, nestala princeza u javnosti je poslednji put viđena 2017. godine, kada je s Muhamedom posjetila Rabat, i od tada se u javnosti pojavljuju brojna nagađanja o njenom misterioznom nestanku.

Vojvotkinja Megan Markl i princ Hari su se tokom svoje posjete Maroku, susreli s tamošnjim kraljem Muhamedom VI, ali, ne i s njegovom suprugom, princezom Lalom Salmom, koja je nestala bez traga i o njoj se danas baš ništa ne zna.

Naime, nestala princeza u javnosti je poslednji put viđena 2017. godine, kada je s Muhamedom posjetila Rabat, i od tada se u javnosti pojavljuju brojna nagađanja o njenom misterioznom nestanku.

Neki vjeruju kako su se kralj i princeza razveli, te se ona skriva negdje na području Maroka, dok drugi misle kako je pobjegla u Ameriku ili u Grčku s mlađom 11- godišnjom ćerkom, princezom Lalom Kadijom.

Čitaj još:   DRAGAN BURSAĆ OTVORENO: Vučić je Dodiku zavrnuo ruku i on je u problemu, potez Draška Stanivukovića ne miriše na dobro… (foto)

Marokanska palata nikada nije potvrdila glasine o razvodu, dok tamošnji mediji u potpunosti ignorišu tu temu.

Princeza Lala Salma upoznala je marokanskog kralja na jednoj zabavi 1999. godine, a vjenčali su se nekoliko godina kasnije. Vjenčanje su proslavili javnim raskošnim ceremonijama, čime su prekršili tajnost kraljevskog vjenčanja koje se do tada poštovalo kao dio marokanske tradicije.

izvor: Naj žena.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more