IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Predsjednica KOSOVA Vjosa Osmani: Policijske akcije protiv Vučićevih bandi legitimne… (foto, video)

“Postupanje Policije Kosova protiv nelegalnih struktura Vučićevih kriminalnih grupa je legitimno”, izjavila je predsjednica Kosova Vjosa Osmani.

PRIŠTINA: Kosovo, Znimljivosti, vijesti, subota, 27: V- 2023, 00: 04… Predsjednica KOSOVA Vjosa Osmani: Policijske akcije protiv Vučićevih bandi legitimne… (foto, video)

Vjosa Osmani, je reagovala nakon današnjeg dešavanja na sjeveru zemlje, gdje su predsednici koji su izašli sa prošlih izbora blokirani na putu do svojih kancelarija, što je za sobom ostavilo nekoliko povređenih policajaca i nekoliko zapaljenih automobila.

„Suverenitet i teritorijalni integritet Republike Kosovo je nepovrediv, neotuđiv i nedeljiv, pa je zaštićen svim sredstvima definisanim zakonom (član 2. Ustava) Postupanje Kosovske policije protiv nelegalnih struktura i Vučićeve zločinačke bande su legitimne, u ispunjavanju svojih ustavnih dužnosti i u odbrani svih građana, bez razlike“, rekla je Osmani.

„Stabilnost, dugovečnost i uspjeh ovih akcija zavise i od koordinacije sa saveznicima koji su bili i ostali garant našeg suvereniteta i nezavisnosti. Zajedno smo uvek jači!“.

Čitaj još:   Završena blokada saobraćajnica u organizaciji grupe građana: "ČEKAJU DA LJUDI KREPAJU, OVO JE SRAMOTA"(video)

BONUS VIDEO: Verbalni sukob Vučića i Osmani na Brdu kod Kranja (BN TV 2021) HD

izvor RTK LIVE

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more