IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Predsjednica KOSOVA Vjosa Osmani: Policijske akcije protiv Vučićevih bandi legitimne… (foto, video)

“Postupanje Policije Kosova protiv nelegalnih struktura Vučićevih kriminalnih grupa je legitimno”, izjavila je predsjednica Kosova Vjosa Osmani.

PRIŠTINA: Kosovo, Znimljivosti, vijesti, subota, 27: V- 2023, 00: 04… Predsjednica KOSOVA Vjosa Osmani: Policijske akcije protiv Vučićevih bandi legitimne… (foto, video)

Vjosa Osmani, je reagovala nakon današnjeg dešavanja na sjeveru zemlje, gdje su predsednici koji su izašli sa prošlih izbora blokirani na putu do svojih kancelarija, što je za sobom ostavilo nekoliko povređenih policajaca i nekoliko zapaljenih automobila.

„Suverenitet i teritorijalni integritet Republike Kosovo je nepovrediv, neotuđiv i nedeljiv, pa je zaštićen svim sredstvima definisanim zakonom (član 2. Ustava) Postupanje Kosovske policije protiv nelegalnih struktura i Vučićeve zločinačke bande su legitimne, u ispunjavanju svojih ustavnih dužnosti i u odbrani svih građana, bez razlike“, rekla je Osmani.

„Stabilnost, dugovečnost i uspjeh ovih akcija zavise i od koordinacije sa saveznicima koji su bili i ostali garant našeg suvereniteta i nezavisnosti. Zajedno smo uvek jači!“.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Odigrana kultna pozorišna prestava„Buba u uhu“u izvođenju Narodnog pozorišta iz Sarajeva...

BONUS VIDEO: Verbalni sukob Vučića i Osmani na Brdu kod Kranja (BN TV 2021) HD

izvor RTK LIVE

EFEKTI I RECEPTI ZLATA VRIJEDNI: Evo kako najlakše možete uštedjeti GORIVO U VOŽNJI… (foto, video)

Njemačka organizacija Tüv Süd, koja se bavi certificiranjem i inspekcijama, Read more