IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKI ŠOK ZA LJUBITELJE MARLBORA: EVO, što im sprema proizvođač, i to uskoro… (foto)

Još samo 35 posto prometa tvrtke čini prodaja grijača duhana, za dvije godine oni bi već trebali činiti polovicu ukupnog prometa. Prema podatcima grupe Philip Morrisa, u Njemačkoj, cigaretu budućnosti koristi već milijun korisnika, a u svijetu oko 20 milijuna.

BERLIN: Svijet, Znimljivosti, vijesti, subota, 27: V- 2023, 00: 04… VELIKI ŠOK ZA LJUBITELJE MARLBORA: EVO, što im sprema proizvođač, i to uskoro… (foto)

Duhanska grupa Philip Morris potvrdila je da će u budućnosti zabraniti konvencionalne cigarete. To također znači: slavna duhanska cigareta Marlboro uskoro će biti povijest.

Prema podatcima grupe Philip Morrisa, u Njemačkoj, cigaretu budućnosti koristi već milijun korisnika, a u svijetu oko 20 milijuna…

Već u ljeto 2021., izvršni direktor duhanskog diva, Jacek Olczak, najavio je: “Brend Marlboro će nestati. Prvi najbolji izbor za potrošače je prestanak pušenja. Ako to ne učine, sljedeća najbolja stvar je prijeći na bolje alternative.”

Ovo su iznenađujuće riječi iz usta poslovnog čovjeka iz duhanske industrije. On je u četvrtak u Berlinu naglasio da je grupa ozbiljna oko kraja konvencionalne cigarete. Novi grijači duhana Iqos,

Čitaj još:   STIŽE DRUGI SMRTONOSNI TALAS KORONE, PRAĆEN SA DVIJE BOLESTI: SZO izdala novo upozorenje... (foto i video)

– oni bi trebali biti budućnost industrije.

“Izaći ćemo iz posla s cigaretama i nuditi samo proizvode smanjenog rizika”, rekao je Markus Essing, izvršni direktor Philipa Morrisa u Njemačkoj i Austriji. Kada točno? To je još uvijek nejasno.

“Možemo postaviti vrijeme završetka, ali ga još nismo definirali.” Međutim, za ljubitelje Marlbora to znači zbogom.

Umjesto svjetski poznatog brenda, prodaju bi uskoro trebali pokrenuti navodno manje štetni grijači duhana poput Iqosa. Uređaji ne spaljuju duhan, samo ga zagrijavaju.

Prema riječima tvrtke, na taj bi se način trebalo proizvesti 95 posto niže razina štetnih sastojaka u odnosu na cigarete. Nikotin je još uključen, tako da i grijači duhana stvaraju ovisnost.

Još samo 35 posto prometa tvrtke čini prodaja grijača duhana, za dvije godine oni bi već trebali činiti polovicu ukupnog prometa. Prema podatcima grupe Philip Morrisa, u Njemačkoj, cigaretu budućnosti koristi već milijun korisnika, a u svijetu oko 20 milijuna.

BONUS VIDEO: Marlboro Touch (Taç) 👑 Mentollü Sigara Testi 🔞

Čitaj još:   OGROMAN BROJ ŽRTAVA IZRAELSKOG NAPADA: Palestinci položeni u masovnu grobnicu u Gazi... (foto, video)

enix- magazin/IK

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more