IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Evo kako je “pao” IGOR A. policajac ubica iz Priboja! IZNAJMIO APARTMAN, JEO U RESTORANIMA, PONAŠAO SE KAO TURISTA! (foto, video)

Nakon što je pobjegao iz PRIBOJA, u čemu su mu pomogli njegova djevojka, inače pripadnica Granične policije, otac bivši policajac i drug koji su zbog toga i uhapšeni, Igor se sve vrijeme krio u Trebinju…

PRIBOJ- TREBINJE: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 28: V- 2023, 00: 04… Evo kako je “pao” IGOR A. policajac ubica iz Priboja! IZNAJMIO APARTMAN, JEO U RESTORANIMA, PONAŠAO SE KAO TURISTA! (foto, video)

Policajac Igor A. (28) iz Priboja, koji se sumnjiči da je na smrt pretukao Evrina Ćelahmetovića (35) u jednom kafiću uhapšen je u petak u Trebinju, a on se od zločina pa sve do hapšenja krio u tom gradu…

Ubica iz Priboja je lociran i uhapšen u zajedničkoj akciji pripadnika Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa policijom Republike Srpske i SIPA.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, nakon što je pobjegao iz zemlje, u čemu su mu pomogli njegova djevojka, inače pripadnica Granične policije, otac bivši policajac i drug koji su zbog toga i uhapšeni, Igor se sve vrijeme krio u Trebinju.

– On je iznajmio apartman u centru Trebinja i u njemu je provodio većinu vremena. Hranio se u restoranima, ali se u njima zadržavao što kraće i odmah bi se poslije obroka vraćao u apartman. Ipak kako ne bi bio previše sumnjiv povremeno je izlazio u šetnje, ponašajući se kao turista, ali je u tim prilikama uvijek na glavi nosio crni kačket koji mu je zaklanjao lice– objašnjava izvor Informera.

Čitaj još:   PLJEVLJA:Program, povodom proslave 450 godina Husein pašine džamije...

Igor A. je uhapšen u apartmanu, a policajci su ga savladali munjevito i nije pružio nikakav otpor.

Podsjetimo kobne noći, između 20. i 21. maja, Igor A. je tri puta pesnicom udario u glavu Evrina Ćelahmetovića kraj šanka kafića u centru Starog Priboja.

Od zadobijenih povreda ERVIN Ćelahmetović je pao i izgubio svijest, a dva sata kasnije preminuo je u pribojskoj bolnici usled krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Pregledom snimaka sa sigurnosne kamere utvrđeno je da je između policajca i nesrećnog Emira došlo do kraće prepirke koja je kulminirala tragedijom.

BONUS VIDEO: Policajac koji je brutalno pretukao i ubio muškarca u bekstvu,

(Republika/ Informer)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more