IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U BEOGRADSKOJ ŠKOLI! Djevojčici u rancu pronađeno ORUŽJE, a imala je i SPISAK? (foto, video)

U Osnovnoj školi “Milena Pavlović Bariliu Beogradu učenica starijih razreda je u rancu nosila nož i notes u kom je bio spisak sa imenima đaka iz odeljenja koje je, kako tvrde neki roditelji, navodno planirala da ubije.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 28: V- 2023, 00: 34… HOROR U BEOGRADSKOJ ŠKOLI! Djevojčici u rancu pronađeno ORUŽJE, a imala je i SPISAK? (foto, video)

Majka jednog od đaka sa spiska kaže da su veoma uznemireni i da su u strahu, posebno nakon masovnog ubistva koje je učenik sedmog razreda počinio u školi “Vladislav Ribnikar”.

Problem sa tom učenicom smo uvideli pre više od godinu dana, kad su đaci primetili da je počela da nosi nož u školu. Uplašena deca su to tada rekla roditeljima, ali i razrednom starešini i psihologu škole, koji je kasnije obavestio i direktorku.

I ne samo to, deca su primetila kod te devojčice da se samopovređuje. Svi su bili zabrinuti zbog toga jer je ona inače odlična učenica, ali je dosta tiha, ćutljiva, povučena i retko s kim se družila. Posle prijave prestala je da nosi nož- priča za Kurir otac

Međutim, pre nekoliko dana je jedan učenik u njenom rancu pronašao notes u kom je na jednoj strani bilo napisano pet, šest imena i prezimena učenika iz odeljenja i sa strane je bio nacrtan nož. Ime tog učenika je takođe bilo na tom spisku. On se uplašio i odmah fotografisao sve što je našao. To je preneo svojim roditeljima, a zatim su oni obavestili i ostale.

Zabrinuta majka jednog đaka kaže da su ona i suprug bili u šoku kad su pročitali spisak i na njemu videli i ime svog deteta.

Čitaj još:   MADRID: Stotine demonstranata uz poruke “Virus ne postoji”, “Maske ubijaju”… (foto i video)

– Slučaj smo prijavili razrednom starešini, a zatim su o svemu obavešteni i psiholog i direktor škole. Takođe, i policija je reagovala i postupak je, koliko smo obavešteni, u toku. Ono što su nam deca pričala je da je ovo navodno drugi put da ona pravi spisak đaka za odstrel. Smatraju da je možda motiv za to ljubomora, ali kažu i da je na papiru bilo i ime njenog najboljeg druga- tvrdi majka.

Prema njenim rečima, roditelji i deca su u konstantnom strahu poslednjih dana i smatraju da devojčica ima ozbiljan problem koji mora da se reši i da nadležni moraju da reaguju:

Ovakve probleme ne treba gurati pod tepih. Djevojčica nosi u školu nož i crta noževe i vjerovatno ima neki problem. Tražili smo roditeljski sastanak s razrednim starešinom, ali on još uvek nije zakazan.

Kako nezvanično saznajemo, policija je obaveštena o ovom slučaju.

– Policija je postupila po prijavi od 25. maja. Devojčica je u svesnom stanju nacrtala i napravila spiskove sa imenima đaka. Policija je preduzela sve radnje, a obavešteno je i Više javno tužilaštvo u Beogradu, u ovom slučaju odeljenje za maloletnike – kaže naš izvor iz istrage.

Nakon dva masakra

Policija privodila zbog pretnji ubistvima

Nakon dva masovna ubistva u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru i u okolini Mladenovca, koja su se desila 3. i 4. maja, policija je sprovela akciju privođenja kako maloletnih osoba tako i odraslih zbog raznih vrsta pretnji da će počiniti istovetne masakre, a među njima bilo je i dece koja su kod sebe imala spiskove učenika koje navodno planiraju da ubiju.

Čitaj još:   NE SLUTI NA DOBRO: Otkrivena nova varijanta koronavirusa, kombinacija delte i omikrona... (foto, video)

Olivera Korošec, direktorka škole, rekla je za Kurir da na sve situacije koje se dešavaju poslednjih dvadeset dana, kao i one ranije, škola reaguje u skladu sa zakonom.

– Trenutno nam je najbitnije da svim učenicima kojima je to potrebno pružimo pomoć i podršku – poručila je Korošecova.

BONUS VIDEO: Majka dečaka- ubice iz “Ribnikara” pod istragom zbog sumnje na zanemarivanje i zlostavljanje– Jutro

izvor Espreso.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more