IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKO SLAVLJE I ČESTITKE IZ SANDŽAKA- POVODOM POBJEDE ERDOGANA: “Vaša pobjeda znači dobro za cijeli ummet” (foto, video)

Čestitke na izbornoj pobjedi Erdoganu i turskom narodu su uputili predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin i muftija sandžački Senad ef. Halitović…

NOVI PAZAR: Sandžak, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 28: V- 2023, 19: 34… VELIKO SLAVLJE I ČESTITKE IZ SANDŽAKA- POVODOM POBJEDE ERDOGANA: “Vaša pobjeda znači dobro za cijeli ummet” (foto, video)

Slavlje i čestitke iz Sandžaka povodom Erdoganove pobjede na predsjedničkim izborima u Turskoj.

Čestitke na izbornoj pobjedi Erdoganu i turskom narodu su uputili predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin i muftija sandžački Senad ef. Halitović

U Novom Pazaru počelo je slavlje povodom pobjede Recepa Tayyipa Erdogana na predsjedničkim izborima u Republici Turskoj, javlja Anadolija.

Čestitke na izbornoj pobjedi Erdoganu i turskom narodu su uputili predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin i muftija sandžački Senad ef. Halitović.

U ime Bošnjaka Sandžaka čestitamo predsjedniku Erdoganu. Pobijedila je politika slobode razvoja i pravde, koju vodi Recep Tayyip Erdogan. Turski narod je zaslužio dalji razvoj stabilne snažne i moderne Turske. Ova pobjeda donosi radost i spokoj svim turskim rođacima na Balkanu – naveo je lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin.

Čitaj još:   STVORILI USLOVE ZA LIKVIDACIJU?! Potjernica za dvoje državljana BiH zbog pomaganja u ubistvu Eskobara: Luki i Stefanu bili logistika... (foto, video)

Proslava pobede Redzep Taip Erdogana u Novom Pazaru

Muftija sandžački Senad ef. Halitović uputio je čestitku Recepu Tayyipu Erdoganu povodom izbora za predsjednika Republike Turske, u kojoj navodi:

Poštovani gospodine Erdogan, čestitam Vam pobjedu na predsjedničkim izborima, uz uverenje da će uz Vas Republika Turska nastaviti put prosperiteta i biti snažnija na svim poljima.

Ubijeđen sam da Vaša pobjeda znači dobro za cijeli ummet, kao i dobre odnose Republike Turske i Srbije za koje su sigurna spona Bošnjaci Sandžaka u kojima imate iskrene prijatelje. Uz dovu da Gospodar svih svjetova zaštiti Tursku i narod u njoj, primite selame iz Sandžaka i izraze posebnog uvažavanja – navodi se u čestitki muftije Halitovića.

U Novom Pazaru, kao i u drugim sandžačkim mjestima formiraju se kolone vozila sa građanima koji nose turske i bošnjačke zastave.

BONUS VIDEO: VELIKO SLAVLJE ERDOGANOVE POBJEDE U SANDŽAKU, POGLEDAJTE TRENTNU ATMOSFERU…

izvor iBalkan.net/ agencije AA

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more