IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRAJINA TUGUJE- POSLEDNJI ISPRAĆAJ: Bihać, klanjana dženaza i obavljen ukop mlade doktorice Azre Spahić- “Kao da danas pratimo meleka” (foto, video)

Klanjanje dženaze- namaza predvodio je bihaćki imam Abdurahman ef. Osmanović, naglasivši “kako je uvijek najteže kada se na drugi svijet prate nevina i časno odgojena djeca, koja su svim svim svojim sugrađanima bila na ponos”…

BIHAĆ: BiH. Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 29: V- 2023, 19: 34… KRAJINA TUGUJE- POSLEDNJI ISPRAĆAJ: Bihać, klanjana dženaza i obavljen ukop mlade doktorice Azre Spahić- “Kao da danas pratimo meleka” (foto, video)

Dženaza- namaz i ukop tragično stradale dvadesetpetogodišnje doktorice Azre Spahić obavljeni su danas na Gradskom mezarju Humci u Bihaću. Posljednjem ispraćaju, uz članove porodice i prijatelje, prisustvovali su i brojne kolege, te građani Bihaća i ostatka Bosne i Hercegovine.

BIHAĆ- Klanjanje dženaze- namaza predvodio je bihaćki imam Abdurahman ef. Osmanović, naglasivši “kako je uvijek najteže kada se na drugi svijet prate nevina i časno odgojena djeca, koja su svim svim svojim sugrađanima bila na ponos”.

– Kao da danas pratimo meleka, vjerujem da se svi tako osjećamo – kazao je imam Osmanović.

Čitaj još:   ANDRIJA Nikolić: Poruke koje Porfirije šalje jasno ukazuju da je doputovao kao emisar Vučića u pretpopisnoj kampanji... (foto)

Mlada Bišćanka tragično je stradala u petak navečer u Sarajevu, gdje je završila Medicinski fakultet i bila zaposlena.

Azru Spahić i njene dvije prijateljice, na obilježenom pješačkom prelazu, udario je automobil kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji Armin Berberović.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova KS nakon obavljenih uviđajnih radnji, uhapsili su ga jer je utvrđeno da je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola, neprilagođenom brzinom i bez položenog vozačkog ispita.

Uz izraze saučešća porodici u njihovoj boli i patnji, brojni građani Bihaća, Sarajeva i drugih bh. gradova u medijskim istupima i na društvenim mrežama posljednjih dana upozoravaju na važnost odgoja i rada s djecom, konstantnom razmišljanju o posljedicama vlastitih djela i ponašanja, odnosno maksimalnoj odgovornosti i pažnji u saobraćaju.

VONUS VIDEO: Klanjana dženaza mladoj doktorici Azri Spahić

izvor Faktor.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more