IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“TRESAO SE I PLAKAO SA LEĐIMA CRVENIM OD UDARACA!” Vršnjačko nasilje, pretučen učenik drugog razreda! (foto)

U jednoj osnovnoj školi dogodio se uznemirujući slučaj vršnjačkog nasilje, kada su tri učenika trećeg razreda pretukla đaka drugog razreda…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 29: V- 2023, 00: 34… “TRESAO SE I PLAKAO SA LEĐIMA CRVENIM OD UDARACA!” Vršnjačko nasilje, pretučen učenik drugog razreda! (foto)

Kako je ispričao jedan od roditelja, on je zatekao uplakanog dečaka, koji je nakon toga otkrio šta se dogodilo

DAKLE U jednoj osnovnoj školi u Sremčici dogodio se uznemirujući slučaj vršnjačkog nasilje, kada su tri učenika trećeg razreda pretukla đaka drugog razreda.

Kako je ispričao jedan od roditelja, on je zatekao uplakanog dječaka, koji je nakon toga otkrio šta se dogodilo!

Roditelj, koji je odmah obavjestio školu, je ispričao kako je otkrio vršnjačko nasilje. Nakon što je odveo svoje djete u školu, zatekao je u hodniku škole uplakano djete.

– Prišao sam mu i pitao ga šta se desilo. Djete se treslo od straha, jedva je izustio šta je bilo. Rekao je plačući da su ga tri dječaka pretukla- priča jedan od roditelja koji je video dječaka i odmah obavjestio školu. Kako je on dalje ispričao, dječak je pokazao leđa, koja su bila crvena od udaraca.

Čitaj još:   EKSPLOZIJE I SIRENE: Napad dronovima na ruski grad, izbio požar, ubijeni ruski general, bio je... (foto, video)

Direktorka škole je obavještena o incidentu, kao i učiteljica. Roditelj tvrdi da još uvijek niko nije reagovao, kao i da đaci treba da se sankcionišu. Direktorka škole je potvrdila da se slučaj vršnjačkog nasilja dogodio. Ona je otkrila i da se radi o učenicima koji su suprotne smjene.

– Obavještena sam o svemu što se desilo popodne u školi. O incidentu je obavještena učiteljica dječaka drugog razreda, a zatim smo obavjestili i drugu učiteljicu. Svi smo reagovali i razgovarali sa dječakom.  Škola je uradila sve po protokolu- objasnila je direktorka škole.

izvor (SD)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more