IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Skandiranje navijača iz NIKŠIĆA, “Nož, žica, Podgorica” SUMANITO I MALOUMNO… (foto, video)

Skandiranje navijača FK “Sutjeska” u Podgorici “Nož, žica, Podgorica” ne može se okarakterisati drugačije osim kao sumanuto i maloumno, kazao je za Portal Analitika portparol Liberalne partije i kandidat za poslanika na koalicionoj listi „Zajedno“ Ammar Borančić. 

Nije nepoznato, navodi Borančić, da navijački korpus često ima kontroverzne nastupe koji su u prirodi ovih grupa, ali ovakve pojave su do sada bile nepoznate u Crnoj Gori čak i na navijačkim tribinama. 

„Sportski duh uvijek je živio i dominirao na crnogorskim stadionima. Očigledno je da se šovinistički i ekstremistički projekti poznati u regionu, pokušavaju preslikati na Crnu Goru i unijeti nemir među građane“, ističe Borančić.

Prema njegovim riječima, posebno zabrinjava što ovakve riječi dolaze iz Nikšića, antifašističkog i kosmopolitskog grada heroja, međutim, dodaje, znajući da ovaj grad nažalost vode deklarisani pripadnici fašističkih, četničkih, ideologija, možda to i nije iznenađenje.

Čitaj još:   Pomahnitalog vojnika, koji je ubio i ranio desetine osoba, likvidirali specijalci... (foto)

„Korisitim priliku da, kao neko ko je čest gost na tribinama, pozovem ogromnu većinu navijača svih klubova da odbace ovakve sulude pojave i pojedince među njima koji ne zaslužuju ništa osim prezir“, zaključuje Borančić.

Podsjetimo, grupa navijača Sutjeske je uoči ulaska na stadion pod Goricom, uoči utakmice s Arsenalom, skandirala “Nož, žica, Podgorica”, a grupa policajaca koja im je bila u pratnji nije reagovala.

izvor: analitika.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more