IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ESAD Rastoder: Crnogorska policija odradila dobar posao statista i podrške nacistima iz Nikšića… (foto, video)

Koloni falio je “još zločinac i genocidaš Ratko Mladić, a na koreografiji bi im i Hitler i nacisti pozavidjeli”…

NEW YORK: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 30: V- 2023, 17: 34… ESAD Rastoder: Crnogorska policija odradila dobar posao statista i podrške nacistima iz Nikšića… (foto, video)

Skandiranje navijača Sutjeske juče u Podgorici ne bi bilo nikakvo iznenađenje, znajući iz kojeg grada dolaze fašisti, da ih nije crnogorska policija pratila ko generale bez ijednog upozorenja-baš su ih pratili kao neke velike ličnosti, kazao je predsjednik Bošnjačkog saveza u SAD- u Esad Rastoder.

“E Crna Goro dokle si stigla i da li si sa novim “oslobodiocima” dotakla dno dna, sva je vjerovatnoća da jesi!! I da smo zaglavili u tunelu bez nade za boljom budućnosti naših naraštaja.

Glasači novih odlobodioca opsjednuti parama i boljim životom spremni su sa siću koju im Milojko, Aleks, Dritko obećavaju prodati i sebe i svoj obraz, nažalost i obraz svojih roditelja, tako da ne razmišljaju o posljedicama koje će ih sigurno zadesiti”, naveo je ESAD Rastoder na svom Facebook profilu.

Čitaj još:   MILO Đukanović: ZA SVE ŠTO JE DOBRO U CRNOJ GOR ZASLUŽNA JE I NAŠA DIJASPORA

Kako je dodao, jučerašnjoj koloni falio je “još zločinac i genocidaš Ratko Mladić, a na koreografiji bi im i Hitler i nacisti pozavidjeli”.

“A crnogorska policija je juče odradila dobar posao statista i podrške nacistima iz Nikšića”, poručio je Rastoder.

BONUS VIDEO: Crnogorska policija uhapsila babu zbog banana!

IZVOR CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more