IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FK Sutjeska: Ograđujemo se od bilo kakvih neprimjerenih i nedozvoljenih poruka… (foto, video)

U svijetlu događaja prije početka finalne utakmice Kupa Crne Gore, Fudbalski klub Sutjeska saopštio je da se ograđuje od bilo kakvih neprimjerenih i nedozvoljenih poruka koje se kose sa kodeksom fer i sportskog navijanja i imaju bilo kakve druge konotacije.

Podsjećamo, najvijači FK Sutjeska sinoć su u Podgorici uoči utakmice Arsenal – Sutjeska, uzvikivali „Nož, žica, Podgorica“ prilazeći stadionu pod Goricom

Na to nas obavezuju moralni principi svakog pojedinca angažovanog u našem klubu, a iznad svega ime i istorija FK Sutjeska”, naveli su iz tog kluba na Fejsbuku.

Skandiranje navijača osudili su doskorašnji predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, gradionačelnica Podgorice Olivera Injac, predstavnici političkih partija, civilni aktivisti, građani…

BONUS VIDEO: Navijači FK Sutjeska skandiraju “Nož, žica, Podgorica” 29 05 2023

Čitaj još:   CRNA GORA je najljepša priča šampionata- NE TUGUJ NOĆAS GLAVU GORE…

Rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica saopštila je za CdM da je više državno tužilaštvo u Podgorici samoinicijativno formiralo predmet nakon sinoćnjeg skandiranja od strane grupe navijača FK Sutjeska. Iz policije je saopšteno da rade na identifikaciji osoba koje su uzvikivale “Nož, živa, Podgorica”.

izvor: cdm.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more