IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Fondacija Budi human: BRAVO, CRNA GORO- Prikupljeno 30.000 eura za Borisa Lalovića iz Pljevalja, nastaviće da se bori za svoj san– da prošeta! (foto, video)

“Bravo Crna Goro. Prikupljeno više od 30. 000 eura za Borisa, nastaviće da se bori za svoj san – da prošeta”, navodi se u saopštenju.

PLJEVLJA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 31. 05. 2022… 17: 38… Fondacija Budi human: BRAVO, CRNA GORO- Prikupljeno 30.000 eura za Borisa Lalovića iz Pljevalja, nastaviće da se bori za svoj san– da prošeta! (foto, video)

Prelijepa vijest iz Fondacije “Budi human”!!!

Za Borisa Lalovića iz Pljevalja koji boluje od cerebralne paralize, prikupljeno je više od 30.000 eura koje su mu bile neophodne da nastavi liječenje, saopšteno je iz Fondacije Budi human.

„Za Borisa Lalovića, dječaka koji je osvojio mnoga srca, ogromnim angažovanjem cjelokupne crnogorske javnosti, sredstva u iznosu od 31.603 eura su prikupljena u rekordnom roku, a Boris će nastaviti svoju hrabru borbu za stabilne korake“, navode iz Fondacije „Budi human“.

Boris će uskoro moći da ode sa roditeljima u Dubrovnik gdje će nastaviti sa tretmanima.

Čitaj još:   BOJAN Zeković: Ako ne znaju šta je kvalifikovana većina, piše u sporazumu koji su potpisali... (foto)

“Bravo Crna Goro. Prikupljeno više od 30. 000 eura za Borisa, nastaviće da se bori za svoj san – da prošeta”, navodi se u saopštenju.

Ovaj hrabri dječak osvojio je mnoga srca, a ogromnim angažovanjem cjelokupne crnogorske javnosti, sredstva u iznosu od 31.603 eura su prikupljena u rekordnom roku.

“Boris će, sa svojim roditeljima, otputovati u Dubrovnik, gdje će nastaviti sa tretmanima. Ovaj devetogodišnji dječak iz Pljevalja boluje od cerebralne paralize. Zahvaljujući podršci koju smo mu do sada pružili, Boris je napravio prvih nekoliko samostalnih koraka i srušio sve prognoze koje su ulivale strah! Borisu je sada neophodan nastavak tretmana kako bi ustabilio hod i, nadamo se, ostvario svoj san, da šutne fubalsku loptu, otrči roditeljima u zagrljaj”, naveli su iz Fondacije.

BONUS VIDEO: TV pljevlja Humanitarna akcija za Borisa Lalovića

izvor Kolektiv.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more