IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI SNIMAK HAPŠENJA DJEČAKA UBICE NA VRAČARU: Trenutak kada mu policajci stavljaju lisice na ruke! Nije pružao otpor… (foto, video)

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se novi snimak za koji se tvrdi da je hapšenje dječaka ubice (13) sa Vračara u školskom dvorištu u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar.

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 31: V- 2023, 00: 34… NOVI SNIMAK HAPŠENJA DJEČAKA UBICE NA VRAČARU: Trenutak kada mu policajci stavljaju lisice na ruke! Nije pružao otpor… (foto, video)

Kako se može vidjeti na snimku, dečak osumnjičen za stravični masakr stoji mirno dok mu dvojica policajaca stavljaju kapuljaču na glavu.

Na jednom dijelu snimka se vidi i kako mu stavljaju lisice na ruke, a dječak ne pruža otpor…

Hapšenje dečaka nakon masakra na Vračaru…

Podsjetimo, dječak je kobnog jutra uzeo dva očeva pištolja iz sefa, za koji je znao šifru, i napravio je četiri “Molotovljeva koktela”, pa krenuo u krvavi pir.

Čitaj još:   SKANDAL I UŽAS- Vučićev kum učestvovao u udesu na Dedinju: „Meklarenom“ se zakucao u ogradu, povređene dvije žene... (foto)

Na ulazu u školu je bez riječi ubio pripadnika obezbjeđenja i još tri djevojčice koje su se tamo zatekle.  Zatim je u hodniku zamijenio okvir s municijom u pištolju i ušao u učionicu u prizemlju, gdje je njegovo odeljenje imalo čas istorije.

Tamo je najpre ranio u ruku i stomak nastavnicu, pa se okrenuo i zapucao ka djeci. Likvidirao je šestrro mališana i ranio još petero.

Poslije masakra je izašao iz učionice i sam pozvao policiju, rekavši da je pobio djecu.

BONUS VIDEO: OVO JE DJEČAK (14) KOJI JE PUCAO NA ĐAKE NA VRAČARU: Pogledajte kako ga odvode nakon hapsenja

izvor Kurir. rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more