IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Tina Tarner, nije se bojala smrti”: Pjevačica koja je poznavala, kome će pripasti MILIONSKO BOGATSTVO legende rokenrola… (foto, video)

Kome će pripasti novčano bogatstvo koje je posjedovala Tina Tarner? Pitaju se neki. Procjenjuje se će polovinu od 250 miliona dolara- negdje se pominje i cifra od 270 miliona dolara naslijediti pjevačicin suprug Ervin Bah. Novi detalji koji ovih dana pristižu o leegndi rokenrola tiču se i njenog odnosa prema smrti…

NEW YORK: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 31: V- 2023, 00: 34… “Tina Tarner, nije se bojala smrti”: Pjevačica koja je poznavala, kome će pripasti MILIONSKO BOGATSTVO legende rokenrola… (foto, video)

Piše: Jelena Milenković

Tina Tarner sledila je principe budizma, rekla je muzičarka Dechen Shak-Dagsay koja pripada ovoj religiji. “Tina mi je rekla: “Ne bojim se smrti”. Bila je znatiželjna šta dolazi nakon toga”, rekla je Dechen Shak-Dagsay, piše Daily mail.

Tina je u studiju ove muzičarke snimila tri albuma, u blizini svoje kuće u Švajcarskoj. Njihov prijateljstvo trajalo je šest godina.

“Kada je Tina Tarner bila u otrovnoj vezi sa svojim prvim suprugom Ajkom, prijateljica ju je upoznala sa budizmom. Kada smo zajedno snimale, razvile smo intenzivan odnos. I rekla mi je da nikad ne bi uspela da pobedi svu bol koju je pretrpela i borbu koju je pretrpela u prvom braku bez budističkih mantri. To joj je dalo snagu da nastavi”, ispričala je.

Tina Tarner odgojena je kao hrišćanka, a poslednji put se u javnosti pojavila 2019. godine.

Čitaj još:   Muratović: URA “GORI”, A DRITAN SE ČEŠLJA

“Tinu nisam viđala poslednjih nekoliko godina nakon što su se javili ozbiljni zdravstveni problemi. Ali znam da se nije bojala smrti”, dodala je.

Svi detalji o životu Tine Tarner u Švajcarskoj.

Tina Tarner Stephen Shames/ Polaris
Tina Tarner Stephen Shames/ PolarisFoto:Profimedia

Prema rečima ove muzičarke, Tina Tarner se povukla iz javnosti što je bilo deo procesa, i verovala je u reinkarnaciju, pripremala se za naredni život.

“Svojim obožavaocima dala je sve što je imala – svoj glas, svoju ljubav, svoje nastupe, svoju lepotu, svoju gracioznost. I pomogla je mnogim umetnicima”, poručila je.

“Tina nije nestala. Njen duh, njena energija se nastavlja. I imala je slobodu da se pripremi za to”, rekla je i napomenula da je Tina Tarner učinila mnogo za umetnice poput Madone, Bijonse i Rijane kojih “ne bilo na sceni” da nije bilo slavne pevačice koja će biti sahranjena nakon privatne budističke ceremonije.

BONUS VIDEO: The Truth About Tina Turner And Elton John's Feud

Kada je reč o novčanom bogatstvu Tine Tarner, yahoo piše da će polovina od 250 miliona dolara pripasti njenom suprugu Ervinu Bahu sa kojim je od 2013. bila u braku, a u vezi skoro četiri decenije.

“Pošto se venčala u Švajcarskoj, mislim da oko 47 odsto bogatstva pripada mužu, a ostali deo deci”, rekla je za Mirror snaja Tine Tarner Afida Tarner koja je bila udata za pevačicinog sina Ronija Tarnera, koji je preminuo 2022. usled komplikacija raka debelog creva. Pretpostavlja se da će deo nasledstva pripasti Afidi. Drugi sin Tina Tarner Kreg izvršio je 2018. samoubistvo. Sa dvojicom sinova koje je usvojila a koje je njen prvi muž Aj Tarner dobio sa Lorejn Tejlor, Tina godinama nije bila u kontaktu.

Čitaj još:   DETALJI NAPADA U HOTELU ‘JABLANICA’: GAZDA HOTELA PRETUKAO RADNICU Bahati poslodavac iz Jablanice uhapšen, devojka teško povređena...

BONUS VIDEO: Tina turner funeral. Body Carried by world most expensive car

izvor Žena.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more