IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUKAŠIN Perović: Počelo je ovo još sa litijama- ĐE JE GRANICA… (foto)  

U novom talasu posrbljavanja Crne Gore, očekujemo u školama konkurs za najljepši likovni rad, na temu ”Nož, žica, Srebrenica”, a iz muzičkog konkurs za najljepše obrade srpskih pjesama: ”Oj Pazaru Novi Vukovaru” i ”Oj Sjenice nova Srebrenice”. Uz obavezan uslov da se Novi Pazar i Sjenica, zamijene Plavom i Rožajama

Ima li iko da je zbunjen, iznenađen ili zatečen. Da li ima iko ko nije znao što će se desiti? Samo je bilo pitanje dana kada će akumulirano svetosavlje izbiti na površinu. Za one koji ne razumiju značenje vesele srpske pjesmice, da pojasnimo. To značI: “čime, kako i koga”.

Mnogi se pitaju odakle ovo zlo odjednom u Podgorici.  A ko malo bolje prati, zna da se ovo odavno sprema. Obučava crkva Srbije, pripomažu prosrpski političari a planira i finansira Vučić.

Počelo je ovo još sa litijama prije tri i po godine. Neko je vidio tada, a neko ni danas neće da vidi. U normalnim državama to bi bila zločinačka udruženja, klanovi ili sekte, ali kod nas se to zove crkva.

Čitaj još:   ŠTO SE DESILO SA CRNOGORSKIM NIKŠIĆEM: Svetosavski kult UBIJEDIO pola građana da su NEŠTO ŠTO NIJESU!

ĐE JE GRANICA   

  1. mart 2020.

U Osnovne škole je stigao letak da sva đeca pišu o srpskom Patrijarhu. Kažu o ”našem“. Za najposrbljenije su obezbijeđene novčane nagrade.

U novom talasu posrbljavanja Crne Gore, očekujemo u školama konkurs za najljepši likovni rad, na temu ”Nož, žica, Srebrenica”, a iz muzičkog konkurs za najljepše obrade srpskih pjesama: ”Oj Pazaru Novi Vukovaru” i ”Oj Sjenice nova Srebrenice”. Uz obavezan uslov da se Novi Pazar i Sjenica, zamijene Plavom i Rožajama.

A nadležni:” Pleme moje snom mrtvijem spava“. Naivni narod je mislio da je ovo zlo nestalo. Ima li ovo granica, ili će bit kako narod reče, možete kako oćete, ma ne možete dokle oćete.

Tekst je preuzet sa Facebooka

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more