IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Protest podrške Srbima na Kosovu, četnička zastava, slova “Z”, majice sa ratnim zločincima, bilo i političara, gađanje jajima… (foto)

Organizator skupa nije poznat, jedan od okupljenih je rekao da se radi o “grupi građana”…

PODGORICA: Crna Gora, Znimljivosti, vijesti, četvrtak, 01. VI. 2022… 00: 38… PODGORICA: Protest podrške Srbima na Kosovu, četnička zastava, slova “Z”, majice sa ratnim zločincima, bilo i političara, gađanje jajima… (foto)

Na platou ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici večeras je održan skup podrške srpskom narodu na sjeveru Kosova. Poziv na okupljanje upućen je na društvenim mrežama, a kako je rečeno novinarima, organizator skupa je grupa građana.

Okupljeni su se nakon sat vremena mirno razišli.

Učesnici, su uzvikivali “Kosovo je srce Srbije”. Na skupu su prisutni predstavnici sa liste “Narodna koalicija” Dejan Vukšić, Vladislav Dajković i Marko Milačić.

Okupljeni građani nosili su zastave Srbije i crnogorske trobojke, a u prvom planu je bila crna zastava četničkog pokreta. Tokom protestne šetnje kroz Bulevar Svetog Petra i Moskovsku ulicu, okupljene su sa obližnje zgrade gađali jajima.

Organizator skupa, kojem je prisustvovalo više desetina građana, nije poznat, jedan od okupljenih je rekao da se radi o “grupi građana”.Podgorica: Protest podrške Srbima na Kosovu00:01/00:39

Okupljeni su nosili zastave Srbije i stare crnogorske trobojke.

Čitaj još:   ŠOK u Parizu: NOVAK Đoković na stranu OPOZICIJE U SRBIJI... (foto)

Jedan od okupljenih nosio je crnu zastavu sa slikom lobanje, na kojoj piše: “S vjerom u Boga, sloboda ili smrt”.

protest ispred Hrama
foto: Biljana Matijašević

Skupu su prisustvovali i predstavnici Narodne koalicije “Složno i tačka” Dejan Vukšić, Marko Milačić i Vladislav Dajković, kao i Slađana Kaluđerović i Bogdan Božović iz Socijalističke narodne partije.

Učesnici protesta nosili su majice na kojima.pise “Nema predaje”, “Kosovo je Srbija”, “Rusija- Crna Gora”, a bilo ih je i sa slovom “Z” i likom Ratka Mladića, Vladimira Putina…

Učesnici su nosili majice na kojima piše “Nema predaje”, “Kosovo je Srbija”, “Rusija- Crna Gora”.

Predsjednik Demokratske narodne partije i nosilac liste “Za budućnost Crne Gore” Milan Knežević pozvao je na skup podrške Srbima na Kosovu koji će sutra biti održan u Nikšiću.

Izvor: Klix.ba

Čitaj još:   PODGORICA: Crna Gora zamrzla 44 nekretnine sankcionisanih ruskih državljana... (foto, video)
PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more