IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKOSRPSKI EGZIBICIONISTA SKUPLJA JEFTINE POLITIČKE POENE: Vranešovi vlažni snovi o ”svetosavskoj Crnoj Gori na koju će se morati svi naviknuti”… (foto)

Ovaj potez Mandićevog provokatora iz Pljevalja, je dokaz da politička bijeda i ponižavanje, nemaju granice kad je u pitanju marketing u borbi za opstanak na političkoj sceni. Makar na njenoj margini.

PLJEVLJA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 02. VI. 2022… 20: 38… VELIKOSRPSKI EGZIBICIONISTA SKUPLJA JEFTINE POLITIČKE POENE: Vranešovi vlažni snovi o ”svetosavskoj Crnoj Gori na koju će se morati svi naviknuti”… (foto)

Kako se bliže izbori 11. juna tako ekstremsitički relikti velikosrpske politike iz Nove srpske demokratije pokušavaju javnim egzibicionizmom i provokacijama da skrenu pažnju na sebe i spriječe rapidno propadanje na društvenu marginu.

U tome prednjači marginalni salonski srbonacista Dario Vraneš iz NSD Andrije Mandića koji danas prosto dominira u svojim patetičnim verbalnim glupostima.

On je ranije danas izazvao buru u javnosti nakon što je ulazeći u zonu krivične odgovornosti naredio da se na sve opštinske službe u Pljevljima stavi srpska trobojka, takozvana ”mahmudovica”. Odgovarajući na reakcije javnosti, mentalno zapušteni provokator Vraneš je za medij formiran 90-ih od strane srpskog KOS-a izvalio monumentalnu glupost:

Čitaj još:   ALEKSANDAR Vulin se nije oglašavao povodom američkih sankcija: Ali se JAVIO da studenticama koje veličaju ratne zločine, omogući da nastave školovanje u BEOGRADU... (foto, video)

”Došlo je vrijeme svetosavske Crne Gore, na koju će se morati svi naviknut, poručio je predsjednik opštine Pljevlja Dario Vraneš u izjavi za Dan.

Podsjećamo, on je uputio zahtjev svim direktorima opštinskih javnih ustanova i preduzeća, da na zgradama hitno istaknu trobojke.

”Prema članu 11 Zakona o izboru, upotrebi i javnom isticanju nacionalnih simbola, nalažem vam da po najhitnijem postupku istaknete zastavu srpskog naroda – trobojku na zgradama uprava vaših ustanova i preduzeća” navodi se u zahtjevu Vraneša.

U izjavi za Dan je poručio da je “vrijeme montenegrinske histerije ideologije Sekule Drljevića zauvijek prošlo”.

”Posebno kada su u pitanju Pljevlja”, dodao je on.

Ovaj potez Mandićevog provokatora iz Pljevalja, je dokaz da politička bijeda i ponižavanje, nemaju granice kad je u pitanju marketing u borbi za opstanak na političkoj sceni. Makar na njenoj margini.

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more