IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA TUGA u Jajcu: Grad se oprašta od nastradalog Begana Majdanca, dženaza i ukop 5. juna na mezarju Stražba- Bulići… (foto, video)

Nakon stravične nesreće na magistralnom putu između Jajca i Donjeg Vakufa, rodbina, prijatelji i građani Jajca se opraštaju od poginulog Begana Majdanca (28).

JAJCE: BiH, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 04. VI. 2022… 17: 38… VELIKA TUGA u Jajcu: Grad se oprašta od nastradalog Begana Majdanca, dženaza i ukop 5. juna na mezarju Stražba- Bulići… (foto, video

Dženaza i ukop nastradalog bit će obavljeni sutra 5. juna na mezarju Stražba- Bulići.

Tragična saobraćajna nesreća na magistralnom putu M-16 između Jajca i Donjeg Vakufa potresla je Jajce u noći s petka na subotu, kada je jedna osoba izgubila život. Stradao je Began Mačak Majdanac, rođen 1995. godine iz Jajca, a iza njega su ostali porodica i prijatelji u dubokoj tuzi.

Nesreća se dogodila u naselju Barice, koje pripada opštini Donji Vakuf, oko 23 sata. U trenutku udesa, Mačak Majdanac je bio u automobilu sa svojom suprugom Azrom i maloljetnim sinom Demirom.

Pripadnici Policijske uprave Jajce odmah su intervenisali i obavili uviđaj na licu mjesta. Detalji o samoj nesreći će biti poznati naknadno, kada se završi istraga.

Čitaj još:   "JEDNU ROBIJU ZAMENIO DRUGOM", SVADBA U KAZAMATU: Diler oženio ljubav iz detinjstva, proslavili uz sok i kafu... (foto)

Nesreća se dogodila u naselju Barice, koje pripada opšini Donji Vakuf, oko 23 sata. U trenutku udesa, Began Mačak Majdanac je bio u automobilu sa svojom suprugom Azrom i maloljetnim sinom…

Pripadnici Policijske uprave Jajce obavili su uviđaj na licu mjesta.Na društvenim mrežama, prijatelji se opraštaju od Begana Mačka Majdanca, koji je živio u Bugojnu. Njegova smrt ostavlja prazninu u srcima onih koji su ga poznavali.

Gubitak jednog mladog života podsjeća nas na krhkost postojanja i važnost pažljivog ponašanja u saobraćaju. Pozivamo sve vozače da budu oprezni i odgovorni za volanom, jer jedna nepažnja može imati tragične posljedice.

Neka je našem Beganu Mačaku Majdancu vječni rahmet, a porodici želimo snagu da prevaziđe ovu tešku situaciju uz podršku svojih najbližih i zajednice koja ih okružuje.

izvor Hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more