IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZA NEVJEROVATI: Vladimiru KECMANOVIĆU, ocu “DJEČAKA UBICE”, je “CIMER” u zatvoru i najveća podrška! “Tješi ga kao najrođenijeg, iako je i sam u katastrofalnoj situaciji! (foto, video)

Vladimira su rasporedili u sobu sa Nikolom gde su se njih dvojica odmah skapirali, odnosno našli zajedničke teme. Imaju još dva pritvorenika za cimera, kaže naš izvor.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 04. VI. 2022… 00: 38… ZA NEVJEROVATI: Vladimiru KECMANOVIĆU, ocu “DJEČAKA UBICE”, je “CIMER” u zatvoru i najveća podrška! “Tješi ga kao najrođenijeg, iako je i sam u katastrofalnoj situaciji! (foto, video)

ZA NEVERICU KO JE VLADIMIRU KECMANOVIĆU, OCU DEČAKA UBICE IZ "RIBNIKARA", CIMER U ZATVORU I NAJVEĆA PODRŠKA! "Teši ga kao najrođenijeg, iako je i sam u katastrofalnoj situaciji!
Otac Koste Kecmanovića Vladimir Kecmanović

Beogradski radiolog Vladimir Kecmanović (47), otac Koste Kecmanovića (13), koji je u školi na Vračaru ubio devetoro dece i školskog čuvara, a ranio petoro drugara i nastavnicu istorije, déli zatvorsku ćeliju sa Nikolom Ostojićem, hirurgom, koji je početkom godine krvnički tukao svoju suprugu i majku njihovo troje maloletne dece.

Dvojica lekara nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici.

Kako saznaje Republika, otac Koste Kecmanovića pridružio se Ostojiću u sobi koju je delio još sa dvojicom cimera.

– Vladimira su rasporedili u sobu sa Nikolom gde su se njih dvojica odmah skapirali, odnosno našli zajedničke teme. Imaju još dva pritvorenika za cimera. To nije bio problem budući da su obojica lekari istih godina i da su se kretali u istim krugovima. Nikola teši Vladimira iako je situacija katastrofalna. Skoro i da ne može da nađe reči utehe, ali trudi se – otkriva izvor Republike.

Čitaj još:   JEZIVO, IZGORIO AUTO RIJALITI ZVIJEZDE DINE: VATROGASCI I POLICIJA STIGLI NA LICE MJESTA...
Nikola Ostojić

On navodi da Kecmanovića muče pitanja o ćerkici i ženi, a pripisuje sebi greške u vezi sa sinom, iako je mislio da je dobar otac.

Inače, Vladimiru Kecmanoviću je juče produžen pritvor za još mesec dana. Njemu se na teret stavlja da nije čuvao oružje i municiju van domašaja deteteta, te da mu ih je učinio dostupnim, kao u da je svog sina Kostu Kecmanovića učio da puca. 

S druge strane, njegov pritvorski cimer Nikola Ostojić, uhapšen je 2. februara  zbog sumnje da je od početka januara do početka februara ove godine, fizički zlostavljao suprugu i naneo joj teške telesne povrede i prelome, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao…

Bonus video: Otac djevojčice koja je preživjela masakr na Vračaru…

izvor Republika.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more