IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ERVIN Ibrahimović u Podgorici: Mi smo faktor stabilnosti evropske Crne Gore… (foto, video)

Iz glavnog grada šaljemo jasnu poruku da će Bošnjačka stranka 11.juna postići najbolji rezultat od osnivanja, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i nosilac liste „Jasno je!“ Ervin Ibrahimović.

On je na promotivnom skupu u Podgorici kazao da je Bošnjačka stranka svakim danom sve brojnija i jača, što je potvrda da građani vjeruju politici BS-a.

„Srećan sam da naš narod politički sazrijeva, da smo jedno, i da to jedinstvo pretvorimo u energiju koja će doprinijeti dobro cijeloj Crnoj Gori. Da li neko može da zamisli Podgoricu u bilo kojem smislu bez starosjedilaca? To je isto kao što su neki htjeli i odmah su bili poraženi u 42.Vladi, da prave Crnu Goru bez manje brojnih naroda. Neće proći to“, kazao je Ibrahimović.

On je poručio da je rast povjerenja Bošnjačkoj stranci ohrabrenje ne samo za Bošnjake, već cijelu Crnu Goru.

Čitaj još:   BS BAR: Policija i tužilaštvo da hitno reaguju protiv osobe koja POZIVA NA PROGON BOŠNJAKA... (foto)

„Kada su Bošnjaci i Bošnjačka stranka odlučivali, bilo je dobro svim građanima Crne Gore. Mi smo uzorni građani ove države, perjanici multietničke Crne Gore, faktor stabilnosti evropske Crne Gore“, kazao je Ibrahimović.

BONUS VIDEO: Ervin Ibrahimović izabran za potpredsjednika Skupštine Crne Gore

Na skupu u Podgorici govorili su poslanički kandidati i funkcioneri BS Admir Adrović, Adel Omeragić, Edin Tuzović, Adna Rastoder, Altijana Mandić, Emir Dacić i Anesa Ramović.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more