IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Svirepo ubistvo u PODGORİCI: Maloljetnik ubio komšinicu zbog dva eura? (foto)

Maloljetnik H.L. (16) osumnjičen je da je ubio svoju komšinicu Fatu Beslimi (72) čije je tijelo prekriveno drvenim otpadom pronađeno u blizini njene porodične kuće u Podgorici.

Kako portal Standard nezvanično saznaje maloljetnik je staricu ubio u njenoj porodičnoj kući u kojoj je ona živjela sama.

Prema nezvaničnim saznanjima starica se bavila preprodajom sekundarnih sirovina, zbog čega je kako se sumnja ,maloljetnik koji je skoro izašao iz zatvora zbog više krađa, posumnja da ona ima novca. pretpostavlja se da ju je ubio prilikom pokušaja pljačke. Navodno starica je kod sebe imala samo dva eura.

Maloljetni H.L je prema saznjaima portala Standard nedavno izašao iz zatvora, gdje je bio zbog raznih krađa.

Podjećamo, ranije je iz policije saopštili Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica danas obaviješteni od strane građana oko 13.50 časova da je primijećeno tijelo starije ženske osobe u blizini jedne porodične kuće u tom gradu. Policija je izašla na lice mjesta i zatekla tijelo Fate Beslimi (72) prekriveno drvenim otpadom”, naveli su iz Uprave policije.

Čitaj još:   ROŽAJE: Porodice poginulih ogorčene na roditelje koji su dali volan maloljetniku?! VOZAČ "AUDIJA" (16) DOBIO KOLA, IAKO NIJE IMAO DOZVOLU... (foto)

“Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući operativno-taktičke i proistražne mjere i radnje, došli do sumnje da je izvršilac ovog djela maloljetno lice staro 16 godina.

Dječak je lociran i doveden u službene prostorije gdje je u prisustvu radnika Centra za socijalni rad Podgorica u toku kriminalistička obrada lica, te se prikupljaju obavještenja na okolnosti događaja u svojstvu građana od većeg broja lica i sprovode druge mjere i radnje iz nadležnosti policije u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja u kojem je jedno lice lišeno života”, kazali su iz Uprave policije.

izvor: standard.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more