IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA ŠIROM BOSNE- Danas dženaza Binesi Novalić, poginula u saobraćajnoj nesreći: DOSTOVI I PRIJATELJI NEUTJEŠNI, Vidimo se tamo negdje, pa ćemo se grliti najače… (foto, video)

Dženaza BINESI Novalić polazi ispred Šarene džamije u Travniku, a obavit će se nakon ikindija- namaza na mezarju Kupilo- Bašbunar.: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 07. VI. 2022… 00: 38…

BUSOVAČA: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 07. VI. 2022… 00: 38… TUGA ŠIROM BOSNE- Danas dženaza Binesi Novalić, poginula u saobraćajnoj nesreći: DOSTOVI I PRIJATELJI NEUTJEŠNI, Vidimo se tamo negdje, pa ćemo se grliti najače… (foto, video)

Dženaza Binesi Novalić (35), koja je jutros poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Polje, kod Busovače, bit će klanjana danas.

Dženaza polazi ispred Šarene džamije u Travniku, a obavit će se nakon ikindija-namaza na mezarju Kupilo-Bašbunar.

BINESA Novačić je upravljala vozilom marke Volkswagen Polo, a kamionom je upravljala osoba inicijala V. A. (1998.) iz Fojnice.

– Jutros oko 05:40 sati na magistralnom putu u mjestu Polje, općina Busovača, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali B.N. (1988.) iz Zenice, koja je upravljala putničkim motornim vozilom marke Volkswagen Polo i V.A. rođen 1998. godine koji je upravljao teretnim motornim vozilom marke Scania.

Čitaj još:   DPS: DRITAN ABAZOVIĆ JE BAHATA KUKAVİCA

U ovoj nezgodi vozačica B.N. je smrtno stradala, dok je na vozilima pričinjena znatna manja šteta – rekao je Hasan Hodžić, portparol MUP-a SBK rano jutros za portal „Avaza“.

Uviđajne radnje s mjesta nesreće uradili su policijski službenici s Odsjeka krim policije PU Kiseljak.

BINESA Novalić je upravljala vozilom marke Volkswagen Polo, a kamionom je upravljala osoba inicijala V. A. (1998.) iz Fojnice…

Iza nastradale Binesa ostala majka, otac i brat.Danas posljednji ispraćaj mladoj djevojci.

Novalić je preminula uslijed sudara vozila s kamionom, a saobraćaj na ovoj dionici bio je obustavljen jutros.

izvor Hayat.ba