IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODŚEĆANJE: Kako je Nebojša Medojević širio mržnju prema Crnogorcima… (foto, video)

Izjave Medojevića o ugroženosti Srba u Crnoj Gori su samo izjave jednog neočetničkog kerbera i ništa drugo…

POGDORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvorka, 08. VI. 2022… 00 38… PODŚEĆANJE: Kako je Nebojša Medojević širio mržnju prema Crnogorcima… (foto)

Piše: Miroslav Ćosović

Politička karijera Nebojše Medojevića i njegove partije PzP je na zalasku. Još nekoliko dana i Medojevićeve partije u Skupštini Crne Gore više neće biti. Trebalo bi pravo čudo da se dogodi da PzP uđe u parlament.

MEDOJEVIĆ (I BRANKO RADULOVIĆ) SU SE PRETVORILI U KERBERE NEOČETNIČKOG POKRETA U CRNOJ GORI

Nebojša Medojević je nekada imao određeni potencijal kao političar, ali je prije 10-tak godina ušao u koaliciju sa četnicima i njegova i partija Branka Radulovića je izgubila identitet.

Nekada je PzP bila građanska partija, Medojević je bio kritičar Srpske crkve i Amfilohija Radovića, ali poslije duge koalicije sa neočetnicima Medojević i Branko Radulović postali su, ako ne četnici, onda sigurno čuvari neočetničke ideologije, čuvari srbonacizma.

Više puta je Medojević javno lagao kako su Srbi u Crnoj Gori ugroženi i diskriminisani, evo nekih njegovih sramnih izjava:

Medojević: Srbi diskriminisani u Crnoj Gori

Medojević: Irinej iskreno proživljavao progon Srba, nikad nije ćutao

“Ovo je direktan udar na srpsko nacionalno biće u Crnoj Gori”

Ovo je Medojević izjavljivao i pored toga što je Crkva Srbije (koja je jedino identitetsko obilježje crnogorskih Srba), od 30 sveštenika koliko ih je imala u Crnoj Gori početkom devedesetih narasla na bar 1000. Crkva Srbije (jedino identitetsko obilježje crnogorskih Srba), je u posljednjih 30 godina obnovila i izgradila na stotine hramova u Crnoj Gori. Broj Srba u Crnoj Gori porastao je od 1981. godine kada ih je bilo oko 3% na oko 30%, dakle – 10 puta su se umnožili.

Čitaj još:   UHAPŠENI TURSKI INVESTITOR GRADIO I U BUDVI: Mehmet Yaşar Coşkun napravio višespratnicu na ivici litice, pitaju svi DA LI JE SIGURNA... (foto, video)

Prema tome, izjave Medojevića o ugroženosti Srba u Crnoj Gori su samo izjave jednog neočetničkog kerbera i ništa drugo.

Narod Crne Gore prezire Nebojšu Medojevića, smatra ga šarlatanom i lažovom i to će pokazati i ovi izbori 11. juna kada će jedan u pedeset građana Crne Gore glasati za njegovu stranku. Ili jedan od 100?

Narod prezire Medojevića, jer od 10 njegovih izjava 6 su čiste laži, 3 su poluistine (“poluistina je cijela neistina”) i jedna je istinita. Možda jedna od 10. Vjerovatno su od svih izjava koje je dao na političkoj sceni Crne Gore 10% bile istinite. Ili manje od 10%. Sve ostalo su bile manje ili veće Medojevićeve laži. I narod Crne Gore je to odavno spoznao.

GEBELSOVSKI MANIRI NEBOJŠE MEDOJEVIĆA

Sada da se podśetimo kako je, u svom stilu – čistim gebelsovskim lažima, Medojević širio mržnju prema Crnogorcima.

Razni internet portali su objavili, među njima i Espreso 28. aprila 2017. u članku ”SRBE NA VRBE USRED CETINJA: Skandalozan grafit osvanuo u Crnoj Gori!” riječi Medojevića koji je na svom Twitter nalogu napisao da se na Cetinju pojavio grafit “Srbe na vrbe”. Uz grafit je priložio sliku. No, Medojević je tog 28. IV 2017. samo sipao, na gebelsovski način, mržnju prema Crnogorcima.

Fotografija grafita na kome se nalaze riječi “Srbe na vrbe” objavljena je još u februaru 2016. godine, prvo je objavio Blic, a potom i Radio Televizija Republike Srpske u članku 24S.

Medojević je tri godine kasnije otklonio svaku sumnju u namjere ovog svog postupka, sam je dokazao je da rukovođen gebelsovštinom napadao Crnogorce. U maju 2020. opet je podmetnuo fotografiju sa interneta i optužio crnogorske policajce u Nikšiću.

Čitaj još:   Makron se, obratio naciji i otkrio, kada počinje druga faza borbe protiv korone... (foto)

To je 15. maja 2020. pokazalo Aktuelno u članku ”Aktivirani centri prljave propagande: Medojević i Milačić šokirali čak i srpskog “Firera”, tabloidi u punom zamahu”, lijepo je razjašnjeno kako je Medojević preuzeo sliku nekog povrijeđenog đeteta sa interneta i na svom FB profilu napisao da ga je “povrijedila ustaška policija u Nikšiću”.

Konačno će ovaj gebelsovski lažov 11. juna da napusti parlamentarni život Crne Gore.

BONUS VIDEO: BEZ USTRUČAVANJA- Nebojša Medojević: Organizovani kriminal u Crnoj Gori je jači od države!

izbot CdM-me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more